2777
2789
عنوان

خواستگارم طلا نتونست بخره گفت وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 88 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشین بخری آقا میخواد سوار شه اگه حرص نمی‌خوری بخر من باشم میگم طلا نداشتن واسه زن بده ماشین نداشتن ...

طلا نداشتن هیچ وقت برای زن بد نیست

اون دیگه برمیگرده ب این ک چقدر شوهرتو میخوای

کالری شمار بشقاب یا زیره البته یکماه آخرش کالری شمار کلم پیچ بودم فرقی نداره

واسه مادرتون فاتحه دادم

یعنی چی چجوری؟ یعنی روی بشقاب کوچیک غذا بخوریم؟

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

ماشین بخری آقا میخواد سوار شه اگه حرص نمی‌خوری بخر من باشم میگم طلا نداشتن واسه زن بده ماشین نداشتن ...

شدیدا موافقم...ب خودم فکر میکنم ب نظرم بدون طلا یه جوریه فکرمیکنم پررو میشه یا من بی ارزش میشم..ب اون فکر میکنم بدون ماشین واقعا سخته ..اول زندگی لذت گردش دوتایی از آدم گرفته میشه و عملا ذوق آدم کور میشه..دوس دارم بدم ماشین بگیره ولی جوری ک قدر منو بدونه 

عشق دنیا رو بکنید و ماشین بخرید طلا خورد خورد خریده میشه من الان سه چهارساله شروع کردم طلا خریدن قبل ...

عذر میخوام ممکنه سنتون رو بپرسم؟ واقعا راضی هستید از اینکه خیلی خانم ها طلا دارن ب دست اما شما ندارید؟

عذر میخوام ممکنه سنتون رو بپرسم؟ واقعا راضی هستید از اینکه خیلی خانم ها طلا دارن ب دست اما شما نداری ...

عزیزم منم فقط گوشواره دارم یه پلاک زنجیر

تازه عقدم هستم چ مشکلی میخواد پیش بیاد مثلا

مشکل شما اینه ک جیب خودتو شوهرت یکی نمیدونی

تازه باید ۱۰ سال قسط اون وام ازدواجو بده

طلا نداشتن بد نیس..اما طلا داشتن هم ذوقشو داری هم قطعا در دید بقیه ارزش بیشتری بهت داده مبشه

ینی حرف و دید بقیه براتون مهمتره!!!عزیزم الان ب طلات گیر بدن فردا ب بچه دار شدن و بقیه کارات میخوان گیر بدن،برای خودت زندگی کن پشت شوهرت باش توی قرض نندازش اونم توی این وضع ک کلا بالای ۵ تومنه