2777
2789
من یدونه دختر دارم چند ماه پیش قبل از جدایی حامله بودم خداروشکر سقط شد عوضی بیشور با همکارش بهم خیان ...

عزیزمممممم💔

تو خیییلی شجاعی 💪💪💪💪💪من شجاعت تو را ندارم اصلااااا

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا شوهر سابقم خیلی داد بیدات می‌کنه پدرمم میگه الان همسایه ها حرف در میارن راش میده تو اومدم دیدم م ...

ازدواج مجدد کردی؟

اگه طلاق گرفتی ،قانونن نمیتونه مزاحم خودت و خونوادت بشه ،به هیچ دلیلی ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
نه چرا بخوامش وقتی کلی اذیتم کرد نمی‌دونم چطور ازش خلاص شم

افتابه رو بگیر روش

بگو اونموقع ک قوه میخوردی فکر امروزم میکردی

بعدم بگو بهتر از تو برام هست دکمه تو بزن ب لیاقت های خودت برگرد

با چهارتا فحش آبدار پیامک کن براش

ازدواج مجدد کردی؟اگه طلاق گرفتی ،قانونن نمیتونه مزاحم خودت و خونوادت بشه ،به هیچ دلیلی ،

نه طلاق گرفتم رفته دوراشو زده برگشته ایشالا بمیره راحت شم نمی‌دونی چه بلایی سرم آورد😭

نه چرا بخوامش وقتی کلی اذیتم کرد نمی‌دونم چطور ازش خلاص شم

بگو اگه من با همکارم بهت خیانت میکردم چی ؟

بگو فکر کردی بی ارزشم و شخصیتو غرورمو از تو جوب پیدا کردم 

بگو لیاقتت همون زنای خراب. ن ک میدونه متاهلی بازم باهات میخواب.ه مرتیکه های اشغاله خیانت کار 

لطفا برنگرد بهش 

مردی ک یک بار خیانت میکنه ده بار دیگه هم میکنه.. فک کردی اگه میخواستت خیانت میکرد؟ 

لیاقتتو نداشته. به خاطر بچتم برنگرد مامانه خوشگل 

دخترتم پس فردا بزرگ میشه میره سر زندگی خودش 

الان جَوونی. میری کار میکنی زندگیتو میسازی برگردی ب این اشغال بدبختی. 

دخترت فردا بزرگ بشه نمیگه دم مامانم گرم ب خاطر من اومده سر زندگیش 

میگه میخواستی نیای، پس فردا بفهمه باباش ی اشغاله خیانت کار بوده تشویقتم میکنه ک طلاق گرفتی 

نه طلاق گرفتم رفته دوراشو زده برگشته ایشالا بمیره راحت شم نمی‌دونی چه بلایی سرم آورد😭

نامزد عقدی سابق مپ الان نزیک به ده ساله ازش جدا شدم ،شوهرکردم بچه هم دارم دس از سرم برنمیداره بعداز ده سااااااال 

اونم خیانت کرد ،و هزارنوع اذیت دیگع شوتش کردم اززندگیم بیرون