2777
2789
شوهر سابقم اوایل یعنی تا دو سال اخیر خیلی خوب بود هم خانواده آش هم خودش نمی‌دونم چرا اینقدر تغییر کر ...

خب اگه از اول خوب بوده بازم مثل همون اول میشه وقتی اون میخواد برگردی مطمئن باش میشه امید داشته باشی مردا اگه کسی رو نخوان هربلایی سر طرف میخوان که اون بره از زندگیش ولی شوهرت میخوادت حیفه تا کی میخواد مجرد باشی پشتت حرف باشه پیشنهاد صیغه داشته باشی آینده بچتم معلوم نیست برگرد و با محبت شوهرت رو حذب خودت کن الان همین شوهر رو تو پسش بزنی یکی دیگه چنگ میزنه میگیره الان شوهر گیر نمیاد غرورتو بزار کنار به شوهرت جواب رد نده که پشیمون نشه باهاش برم مشاوره بعد تصمیم بگیر

خب اگه از اول خوب بوده بازم مثل همون اول میشه وقتی اون میخواد برگردی مطمئن باش میشه امید داشته باشی ...

چطوری یادم بده اون روزامورجطوری توهین هاشو یادم بره اونروزی که با پرویی هر چی از دهنش اومد رو بهم گفت با همکارش خیانت کرد بهم چه معلوم دوباره فیلش یاد هندستون نکنه نمیدونم یهو چی شد کی تغییرش داد وگرنه هم وضع مالی خوبی داشت هم حمایتگر بود همم از لحاظ قیافه و قد بالا هم عالی بود همه حسرتش رو میخوردن نمی‌دونم چه به زندگیمون اومد وگرنه منم اون رو دوست داشتم اونم منو چطوری وقتی دستش بهم میخوره که قبلا به زن دیگه خورده تحمل کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری یادم بده اون روزامورجطوری توهین هاشو یادم بره اونروزی که با پرویی هر چی از دهنش اومد رو بهم گف ...

حالا یه فرصت دیگه بده برگرد حق طلاقم بگیر ولی من دلم روشنه خوب میشه شوهرت فراموش کن گذشته رو باور کن تنهایی خیلی بدتره بازم میل خودته من بودم همین زندگی رو هم نگه می‌داشتم