2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته میشه اخرش

من نمیفهمم این اکس ها این توجه و پافشاری را چرا قبل از جدایی نداشتم ک اگ داشتن کار ب اینجا نمیکشید

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
بلاکش کردم پا شده اومده در خونه بابام بابام از ترس ابروش راش داده خونه

ترس چی، مگه تموم نکردید،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خسته میشه اخرشمن نمیفهمم این اکس ها این توجه و پافشاری را چرا قبل از جدایی نداشتم ک اگ داشتن کار ب ا ...

عالی بود حرفت واقعا اگه دوستم داشت خیانت نمیکرد که الان به گوه خوری بیوفته 

عالی بود حرفت واقعا اگه دوستم داشت خیانت نمیکرد که الان به گوه خوری بیوفته

چن بار مچشو گرفتی؟😞

منم خیانت دیدم چند بار وضع و اوضامم توپه ولی همچنان واسه بچه هام موندم افرین ب شجاعتت💪

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
ترس چی، مگه تموم نکردید،

چرا شوهر سابقم خیلی داد بیدات می‌کنه پدرمم میگه الان همسایه ها حرف در میارن راش میده تو اومدم دیدم میگه بیا بخاطر بچه برگرد 😑

چن بار مچشو گرفتی؟😞منم خیانت دیدم چند بار وضع و اوضامم توپه ولی همچنان واسه بچه هام موندم افرین ب ش ...

من یدونه دختر دارم چند ماه پیش قبل از جدایی حامله بودم خداروشکر سقط شد عوضی بیشور با همکارش بهم خیانت کرد