2777
2789

یکی از فامیل ما ازین صندوقهای خانوادگی راه انداخت برای حمایت ازش ۲ ۳ تاشو ثبت نام کردم

هر قرعه کشی رو اولیشو خودش برمیداره تازه برنده بشی کارمزد کم میکنه و اولم اسم خودشو شوهرشو بچشو شایدم چند تا اسم دیگه در بیاره چون حضوری نیست و فقط فیلم میزاره تو گروه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه شرکت نکن به نظرم آرامشت مهمتره

شرکت نکردم ولی هنور برنده نشدم من هربار یه جا یادداشت میکردم کی برنده میشه چون پیامای گروه و پاک میکنه و این ماه یکی از اسم برنده ی قبل و در اورد من فهمیدم و تذکر دادم گفت اشتباه شده دوباره قرعه کشی کرد

من حکم شرعیشو پرسیدم گفت حرامه اینکار میکنن خواهر شوهر منم متاسفانه همینطوره بعد من نمی‌فهمیدم اسم ...

واقعا اینجور قرعه کشی حرامه من خیلی اشتباه کردم ثبت نام کردم