2777
2789
عنوان

خیلی واسه بچم ناراحتم تصاویر زشت دید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 107 پست

اه حالم بهم خورد 

خاک بر سر عروس دامادایی که تو فیلمای فرمالیته شون کارای خاصی میکنن بعد با افتخار پخشم میکنن اوج بی فرهنگیه 

من ۱۰ سالم بود رفتیم عروسی یکی از فامیلا 

اون عروس دامادم تو فیلم فرمالیته شون جور خاصی بغل میکردن و من تا مدتهااا تو ذهنم مونده بود 

واقعا نمیفهمم فلسفه اش چیه که یه مشت تصویر عاشقانه رو به نمایش میذارن واسه همه😐😐😐

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

حالا این خوبه

یه عروسی رفته بودم 

عروس باباش یساای بود برحمت خدا رفته بود

بعد کلیپ گذاشتن 

عروس و داماد بالباس عروس رفته بودن سر خاک باباش

سالن هممه گریهه

قسنگ ارزوی یه عمر داماد و مادر پدر داماد برای شب عروسی پسرش ...خورد توش

چقدرمم خرج کرده بودن ،اخه ادم عاقل،،،!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقت کنید اونایی که با اشتیاق میگن کجای عروس همشون کاربرای مرد هستن😂😂

وای شناساییمون کردی

وای الان همه میفهمن من کاربر مرد هستم خودمو زن جا زدم 

لعنتی زرنگ چرا اینکارو کردی و گفتی 

...عُمرَم رو عُمرِت ......

ما یه عروسی بودیم اولین بار کلیپ دیدیم از این صحنه ها نداشت، یعنی در حد بوسه بود فقط، مشکل خاصی نداشت. ولی حالا که گفتی موقع عروسی های بعدی دقت میکنم حتما دخترم رو ببرم سرگرم کنم اون موقع.

اسی چقد افکارت برام غیر قابل هضم بود.

مطمئنم از اون مادرای خشک هستی که تو همه چیز به دخترت گیر میدی بابا وابده یکم.

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
وای😂😂😂😂😂😂نه من میگم شورش نکنن

مسئله اینه ادم قبل عروسی و مهمونی نگاه میکنه به خودش و میزبان 

نه اینکه بعدش به فکر بیفته

ایشون میگه داماد دست گذاشته اونجای عروس 

بعد معلوم میشه اونجا سینه است

احتمالا توی رقص با هم تماس داشتن 

بوسه هم که فرانسوی نیست توی هیج عروسی

پس وقتی عقیده ایشون در حدی هست که هر تماسی بین عروس و داماد رو جنسی میدونه، چرا بچه اش رو برده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بوسه بد نیست عزیزان ولی هرکاری جاییداره بوسه لب یه چیز شخصیه بین خوده زن و شوهر اگر نشانه عشق و محبت پیشونی و لپ و دست عروس هست دیگه جلوی هی عالمه مهمون پدر و مادرها لب گرفتن یکم قشنگ نیست این محبت های خوشگل بین زن و شوهر باشه قشنگ تره

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊