2777
2789
عنوان

خیلی واسه بچم ناراحتم تصاویر زشت دید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 107 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوسیدن عروس و داماد کاملا عادیه توی عروسی عروسی کسانی برید که هم کفو شما باشندولی خدا شاهده تا به ای ...

سی نه

اره درسته نمیدونستم انقد بی بندو بارن و فکر بچه های خودشونم حداقل نیستن نباید میرفتم

😳دومی واقعیت داره

احتمالا منظورش باسن بوده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
تو فیلم عروسی دوماد دست گداشته بود نقط حساس عروس؟؟؟؟!!!!!!!😐😐😐😐😐مگه داریم ؟مگه میشه!!!!!!!!!!!� ...

میگه دست گذاشته بود رو سینه 

مثلا دیدید عروس شونه داماد رو میگیره، داماد دستشو میزاره اونجا 

نه اینکه.......

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
ینی چی کلا بچه یطرف قضیه کلا داره ب کجا میره جامعه اخخخخ چرا . کلا درس نیس این فیلم پخش کردنواینجوری

وا چه مشکلی داره

کسی دوست داره پخش میکنه

بوسه که عادیه و همیشه بوده اون دست گذاشتن هم اسی داره زیاده روی میکنه اصلا همچین چیزی نیست قابل باور نیست اصلا

دست روی کمر یا شکم گذاشته ایشون جو گرفتتش

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
والعان بوسه از لب داماد و عروس رو با اونجور فیلم مقایسه میکنی؟ تمام اینا تو عروسی عادیه مخصوصا تو رق ...

تو رقص دونفره بین اون همه آدم داماد دست میذاره اونجای عروس؟؟؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
حالا چرا دستشو گذاشته بود اونجای عروس...نکنه این بی حیایی ها هم داره مد میشه

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

اصلا نمیتونم باور کنم جلو مهمون ها مثلا کلیپ گذاشتن که همه ببینن داماد...

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣