2777
2789
عنوان

ناخنکار حرفه ایی یعنی آنقدر درآمد ماهیانه اش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 51 پست
اونجا که پر از ناخنکار باشه بعید میدونم درآمدشون خوب باشه چون زیادن میگم

والا ناخن کار من اینطور جاها کار می‌کنی ماهی ۴۰ میلیون در میاره 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
وا من خودم ناخن کارم کی گفته خیلی گرونه ی پلی ژل از همه گرون تره بهترین مارکش ۳۰ گرمی بزرگ ۶۰۰ تومنه ...

واقعا؟!!!

منه ساده ام باورم شد

شما که خودتون کارتونه اگه اشگالی نداره لطف میکنین به منم جواب بدین

چقدر زمان میبره تو این کار حرفه ایی شیم؟

جسارتا میتونم بپرسم ماهیانه برای،خودتون جدا از هزینه مواد چقدر سود براتون میمونه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما واقعا میشناسین کسیو ماهی ۴۰ تومن درآمدش باشه؟چقدر واسه خودش میمونه؟

اره ناخن کارای خودم 

40 میلیون 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
واقعا؟!!!منه ساده ام باورم شدشما که خودتون کارتونه اگه اشگالی نداره لطف میکنین به منم جواب بدینچقدر ...

عزیزم من هنوز تازه کارم روزی ۳ تا ترمیم انجام میدم هرکدوم ۲۸۰ البته ساده بدون طراحی و هر۳ روز یک کاشت دارم اصولا ۴۰۰ تومن  البتع ن هروز و اینکه دستم کنده و نشتری هم کم دارم مثلا ۲۰ روز درماه 

از موقعی ک شروع کردم ماه اول ۱۲ تومن درامد داشتم 

۱ تومن باز خرید کردم ۲ تومن دادم اجاره لاین ۹ تومن برا من  و۲ تومن میدم صاحب سالن چون مشتریها رو اون برام میاره مشتری ک پیدا کنم اونو ۲ تومنو نمیدمو قیمت بالاتر کار میکنم 

۷ تومن خالص برام افتاد برا من تازه کار 

بستگی به  علاقت داره یکی ۵۰ روزه استاد میشه یکی ۴ ۵ ماهه  باید خسته نشی دوست داشته باشی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عزیزم من هنوز تازه کارم روزی ۳ تا ترمیم انجام میدم هرکدوم ۲۸۰ البته ساده بدون طراحی و هر۳ روز یک کاش ...

قربونت چقدر خوب توضیح دادی امیدوارم همیشه روز به روز تو کارت موفق تر از قبل باشی🤲

یه سوال دیگه ببخشید اجاره لاین و اجاره صاحب سالن چیه که شما پرداخت میکنین؟

حیف اون ۴ میلیون تومن که برای خودت نمونده

قربونت چقدر خوب توضیح دادی امیدوارم همیشه روز به روز تو کارت موفق تر از قبل باشی🤲یه سوال دیگه ببخشی ...

ن عزیزم چ حیفی بنطرم تا یکی دوسال اصلا نباید به سود فکر کنی منکه تازه کار بودم کی بمن اعتماد میکرد؟ مشتری یدونه هم نداشتم صاحب سالن برام میاره درصد میگیره 

اجاره لاین ینی اون میزو صندلی رو اجاره میکنی تو یک قسمت از سالن ک کار کنی وگرنه کسی خونه نمیاد ناخن بکاره 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عزیزم من هنوز تازه کارم روزی ۳ تا ترمیم انجام میدم هرکدوم ۲۸۰ البته ساده بدون طراحی و هر۳ روز یک کاش ...

خوب شما یکماه کار کردین ۱۲ تومن درآمد داشتین آماتور و تازه کار بودین اگر حرفه ای هم بشین نهایت دو‌برابر مبشه درآمدتون که میشه ۲۴-۲۵ تومن چون بیشتر از این زمان ندارین روزی دوازده ساعت که بیشتر نمیتونی کار بکنی  از این مبلغ چهار پنج تومن همون هزینه مواد و اجاره سالن بدین میمونه در نهایت براتون ۲۰ تومن 

خوب شما یکماه کار کردین ۱۲ تومن درآمد داشتین آماتور و تازه کار بودین اگر حرفه ای هم بشین نهایت دو‌بر ...

خوب؟ 

خوب شما یکماه کار کردین ۱۲ تومن درآمد داشتین آماتور و تازه کار بودین اگر حرفه ای هم بشین نهایت دو‌بر ...

اینم در نظر بگیرید ک من الان دستم خیلی کنده 

استادم هر ۴۰ دقیقه کاشت میزنه من هر یک ساعتو نیم و اینکه اون ۲۰ تومنم عالیه شوهرمن ۱۵ سال سابقه کار داره صبح زود تا بوق سگ برا ۱۸ تومن میره بیرون 

طرحم خیلی خوبه بیشتر خانوما ناخناشون طراحی میکنن و تقریبا نصف مبلغ کاشت اضافه میشه برای طراحی 

فکر نمیکنم حتی تا چند سال دیگم ۴ ۵ تومن بدم اجاره و هزیته مواد چون مواد بنطرم خیلی بصرفست و یک تومن هم هرماه زیاده و ادم حرفه ای باشه حتی کمتر میتونه استفاده کنه من حرفه ای نیستم مواد زیاد استفاده میکنم و اجاره لاینم در منطقه خوب مشهد یک تومن میدم بقیه ۶۰۰ خلاصه بشدت بصرفصت اینکار 

خوب؟

منظورم اینکه اونجوری که خیلی ها میگن درآمد چهل تومنی در ماه نمیشخ ازش انتظار داشت 

چون فرضا در روز هر دو ساعت هم یک مشتری راه بندازین میشه شش تا مشتری 

بعد ناخن مثل مو نیست قیمت متفاوت بتونین بدین نرخش مشخصه 

سر مو خیلی دست ارایشگر باز هست یکهو برای یک هایلایت معمولی پنج تا هست میلیون میگیزن کلا تو کار مو قیمت گم هست 

اینم در نظر بگیرید ک من الان دستم خیلی کنده استادم هر ۴۰ دقیقه کاشت میزنه من هر یک ساعتو نیم و اینکه ...

بله ۲۰-۲۵ تومن هم خوبه به قول شما کارمند هم آنقدر نمیکیره 

منظورم اینکه خیلی ها میگن میخوای پولدار بشی ناخنکار بشی اونجوری هم نیست 

وگرنه به هر حال با یک آموزش چند ماهه بتونی این درآمد برسی خوبه 

موفق باشی عزیزم و پر روزی باشی

منظورم اینکه اونجوری که خیلی ها میگن درآمد چهل تومنی در ماه نمیشخ ازش انتظار داشت چون فرضا در روز هر ...

من ک نگفتم ۴۰ تومن🙄کاربر دیگ بودن 

۴۰ تومن در حال حاضر فکر نمیکنم اصلا بشه بااینکار 

مگ اینکه ترمیماشون ۱ تومن باشه 

اگ کارت توی سالن برند مثل مهناز حامی مشهد باشه ۱ تومن به بالا هم میدن برا ترمیم قیمت مشخصی نداره ولی خوب خیلی سخته شاید ناخنکار انگشت شماری وجود داشتع باشه ۴۰ تومن در بیاره چون باید مشتری دستو دل باز باشه و قیمتهاشو غیر متصفانه بتونه بالا ببره