2777
2789
عنوان

ناخنکار حرفه ایی یعنی آنقدر درآمد ماهیانه اش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 54 پست
روزی۶تا مشتری هم داشته باشه میتونه ماهی۳۰تومن سود براش داشته باشهمن خودم ناخن کار بودم

دیگه کار نمیکنین؟

چرا بخاطره درآمدش کم بوده یا چیز دیگه ایی؟

خوبه درآمدش پس

اون قسم میخورد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه کار نمیکنین؟چرا بخاطره درآمدش کم بوده یا چیز دیگه ایی؟خوبه درآمدش پساون قسم میخورد

باردار شدم.

من با اون حال که خیلی کار نمیکردم و اوایلش بودم(ینی۲سال چوب خوری کردما)بعدش دیگه راضی بودم ماهی۱۰تومن داشتم

این کار به درد دختر مجرد میخوره صبح بره سرکار شب بیاد بخابه

نه فقط خودش تو اون آرایشگاه یه اتاقو برای کار خودش اجاره کرده فقط اونه که به عنوان ناخنکار اونجاست

خب دیگه آرایشگاهه پس معروف نیست 

سالنای سمت ما یه طبقه فقط توش پر ناخن کار هست 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
باردار شدم.من با اون حال که خیلی کار نمیکردم و اوایلش بودم(ینی۲سال چوب خوری کردما)بعدش دیگه راضی بود ...

خدا قوت بهتون 

ای کاش الان ادامه بدین شما که همه چیشو یاد گرفتین

ماهیانه ۱۰ تومن جدا از هزینه موادی که باید هر ماه میخریدین براتون میموند یا کلا

خدا قوت بهتون ای کاش الان ادامه بدین شما که همه چیشو یاد گرفتینماهیانه ۱۰ تومن جدا از هزینه موادی که ...

کار خوبیه ولی میگم برا دختر مجرد خیلی خوبه چون اگر میخای تو این کار به جایی برسی و به اون درامد خوبه،،،باید همش سرکار باشی

دیگه وسایل و موادم تکمیل بود،تو این مدت مدام خرید کرده بودم هرازگاهی یه چی تموم میکردم میخریدم

نمی دونم ولی یه خانمی بود ناخن کار بود رفته بودم ارایشگاه صحبت می کرد با یه خانمی میگفت میصرفه برام

بنظرم برای یه،حرفه ایی اگه ماهی ۱۵ تا ۲۰ تومن داشته باشه مصرفه کمتر فایده نداره از صبح تا شب کار کنی

حرفه ایی خیلی سال هست این کارو انجامش میده خودش قسم می‌خورد موادش خیلی خیلی گرون شده از صبح میام تا ...

وا من خودم ناخن کارم کی گفته خیلی گرونه ی پلی ژل از همه گرون تره بهترین مارکش ۳۰ گرمی بزرگ ۶۰۰ تومنه برا ۲۰ نفر میتونی کاشت بزنی بزنی ی نیپر هم ۶۰۰ ک اهنی هست و چندسال میمونه بقیش ۲۰۰ تومن ایناست  دروغ گفته

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید