2777
2789
عنوان

ناخنکار حرفه ایی یعنی آنقدر درآمد ماهیانه اش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 64 پست
بله ۲۰-۲۵ تومن هم خوبه به قول شما کارمند هم آنقدر نمیکیره منظورم اینکه خیلی ها میگن میخوای پولدار بش ...

مرسی گلم با این کارها ک پولدار نمیشه 🤣🤣🤣چون خودمونیم تخصص خیلی خاصی نیست 

ولی درکنار یکی دیگ کمک خرج باشی بله بهتر میشه شرایط زندگی  

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ن عزیزم چ حیفی بنطرم تا یکی دوسال اصلا نباید به سود فکر کنی منکه تازه کار بودم کی بمن اعتماد میکرد؟ ...

فهمیدم چی میگی درسته حرفت روز به روز موفق تر باشی 

یعنی ۲ میلیون تومن برای میزو صندلی که تو آرایشگاه بهت داده بهش میدی ۲ میلیون هم برای اینکه برات مشتری میاره درسته؟

ببخشید شما الان که اول کاری چه قیمتی از مشتری میگیری قیمت مناسب میگیرید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فهمیدم چی میگی درسته حرفت روز به روز موفق تر باشی یعنی ۲ میلیون تومن برای میزو صندلی که تو آرایشگاه ...

عزیزم قیمت هامو گفتم بالاتر 

۴۰۰ کاشت اولیه ۲۸۰ هم ترمیم کوتاه بلند ۳۱۰

این کار فقط علاق۶ میخاد و ظریف کاری وگرنه بصرفست 

یک لاکژل کهکشانی میگیرم ۲۱۰ هردفه اونو میزنم ۷۰ از مشتری میگیرم هر شیشه برا ۱۲ تا مشتری جواب میده یا بیشتر انگار ۱ تومن فقط از لاک گیرم میاد یک ژل مارک کوکو ک مارک خوبیه میگیرم ۶۰۰ برای ۱۵ نفر ترمیم میشه هردفه ۲۰۰ ۳۰۰ میگیرم میشه ۴.۵ میلیون واقعا بصرفست هرماهم ک ۴ ۵ تومن خرید نمیکنم من وسایلم کم بود و ژل خریدم و کلینزر یک کلینزر ۲۰۰ و خورده ای برا ۲۰ نفر میزنی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
عزیزم قیمت هامو گفتم بالاتر ۴۰۰ کاشت اولیه ۲۸۰ هم ترمیم کوتاه بلند ۳۱۰این کار فقط علاق۶ میخاد و ظریف ...

الان دستتون تند شده چند وقته کار میکنین؟ یه کاشتو چقدر طول میکشه بزنید؟علاقه دارید؟

عزیزم قیمت هامو گفتم بالاتر ۴۰۰ کاشت اولیه ۲۸۰ هم ترمیم کوتاه بلند ۳۱۰این کار فقط علاق۶ میخاد و ظریف ...

الان دستتون تند شده چند وقته کار میکنین؟ یه کاشتو چقدر طول میکشه بزنید؟علاقه دارید؟

مهمه کنار چه کسی آموزش ببینیم؟شما جای خیلی خوبی آموزش بهتون داده شد؟

عزیزم فکر کنم اصلا پست هامو نمیخونید یا توجه میکتید همه سولاتنو قبلا جواب دادم بله علاقه دارم گفتم ک یکو نیم ساعت طول میکشه ۱ ماه بیشتره

عزیزم فکر کنم اصلا پست هامو نمیخونید یا توجه میکتید همه سولاتنو قبلا جواب دادم بله علاقه دارم گفتم ک ...

جواباتونو  میخونم 

چون گفتین ماه اول درآمد انقدر بوده 

گفتم دوباره بپرسم شاید مدت بیشتری هست کار می‌کنید

اگر ۲۰ روز درماه مشتری داشته باشین درآمدتون درماه خیلی بیشتر از ۱۲ میلیون تومن میشه هر سه روز کاشت گفتید هر روز ۳ تا ترمیم دیگه فکر کنم خیلی بیشتر بشه 

ولی ایشالا این کار برای شما همیشه پر روزی باشه

جواباتونو میخونم چون گفتین ماه اول درآمد انقدر بوده گفتم دوباره بپرسم شاید مدت بیشتری هست کار می‌کن ...

ن روزی ۳ تا ۲۸۵ تومن حساب کن ۲۰ روز 

۵ تومن هم کم کن بخاطر اجاره لاین و جذب مشتری و خرید لوازم 

جواباتونو میخونم چون گفتین ماه اول درآمد انقدر بوده گفتم دوباره بپرسم شاید مدت بیشتری هست کار می‌کن ...

من ماه پیش انقدر خالصی داشتم 

ن روزی ۳ تا ۲۸۵ تومن حساب کن ۲۰ روز ۵ تومن هم کم کن بخاطر اجاره لاین و جذب مشتری و خرید لوازم

ببخشید جسارت نباشه برای شما که من اینو پرسیدم دارم حساب میکنم

فقط گفتین فکر کردم شاید اشتباه دارید حساب میکنید 

روزی سه تا ۲۸۵ بیست روز میشه ۱۷۱۰۰ میلیون تومن تازه گفتین کاشت هم کار می‌کنید اونو دیگه حساب نکردم ولی به قول خودتون هم که ۵ میلیون کم کنیم برای خودتون میمونه ۱۲۱۰۰ میلیون تومن کاشت هم حساب نکردیم

ببخشید جسارت نباشه برای شما که من اینو پرسیدم دارم حساب میکنمفقط گفتین فکر کردم شاید اشتباه دارید حس ...

عزیزم کرایمم هست و شاید در طی مراحل هرج میکنم متوجه نمیشم ولی پولی ک خالصی دستم میمونه همون ۷ ایناست اصلا بیشتر نمیمونه 

عزیزم کرایمم هست و شاید در طی مراحل هرج میکنم متوجه نمیشم ولی پولی ک خالصی دستم میمونه همون ۷ ایناست ...

خدا بیشترش کنه براتون این کارو پرقدرت ادامه بدین یه وقت نکنه کنار بزارین که موفق تر بشید

خدا بیشترش کنه براتون این کارو پرقدرت ادامه بدین یه وقت نکنه کنار بزارین که موفق تر بشید

قوربونت برم❤سر کارهم بخودت میای میبینی گردنت و گلوت خشک شده و اینکه از خونه هم زیاد نمیتونم ببرم اصولا ی وعده هم اونجا سفارش میدم غذا هاهم گرونه حتی همون ساندویچش فک کنم اون ۴ ۵ تومن برا خوردو خوراک میره🤣یا نوشیدنی 

قوربونت برم❤سر کارهم بخودت میای میبینی گردنت و گلوت خشک شده و اینکه از خونه هم زیاد نمیتونم ببرم اصو ...

خداروشکر بازم ‌روز به روز بهتر میشی 

کلا چند ساعتو تو روز سر کاری؟