یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بنظرم دیگه اینقد شبکه های اجتماعی و مد رو مردم تاثیر گذاشته تقریبا سلیقه ها یکی شده، شما خودت ببین اکثر خانوما که میرن عمل میکنن اکثرا شبیه هم میشن! یعنی همه یجور چهره براشون ملاک زیباییه! ولی مردها هم بستگی داره همه یجور نمیپسندن! بعضی مردا (اکثرا) عقلشون به چشمشونه! بعضی ها (تیپ درونگرا و باهوش) بیشتر جذب شخصیت اجتماعی و استقلال و هوش یک خانوم میشن و کمتر توجه به قیافه طرف دارن! مثلا یه خانوم مستقل با پرستیژ و مدل حرف زدن مدیریتی همه فن حریف باهوش و بیزینس وومن میتونه جذاب باشه! یک خانوم که زیباست ولی فقط صرفا خونه داره و فقط هنر آشپزی داره و هیچ اطلاعات دیگه ای جز مسائل خونه نداره هم برای بعضیا شاید جذاب باشه! معیاری جذابیت ظاهری معمولا قد بلند، اندام کشیده و متناسب نه زیاد لاغر و مه زیاد چاق، مچ پا باریک، موی بلند ، چشم و ابرو پر و درشت و همه اینایی که به اتقاق همه ی زنا و مردا میگن قشنگه!