2777
2789
عنوان

بنظرتون برم تولد نوه خالم

98 بازدید | 12 پست

یه بچه ۳ ساله تولدشم زنونس کلا هیچکس نیست که من باهاش هم صحبت باشم برادرزاده هامم نمیان که باهاشون سرگرم بشم حالا خاله هام خوبن ولی اونقدر پایه نیستن من به مامانم گفتم بگو تولد دوستم دعوتم خالم امروز زنگ زده گفته نکنه دخترت نیادا گفتم چرا نگفتی تولد دوستش دعوته گفت چرا دروغ بگم🤦🏻‍♀️البته خالم ازینا هس که تو کار همه دخالت میکنه کلا خوشم نمیاد ازش شما بودید میرفتید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خوشم نیاد نمیرم. یه جایی میرم که بهم خوش بگذره. خودتو بزن مریضی😅بگو سردرد دارم

واقعنم یکم دارم...تازه پریودم هستم.نمیدونم چه کنم🤦🏻‍♀️ولی میدونی کلا خوشم نمیاد خودمو بزنم مریضی چون وقتی الکی به زبون میاری یه حس بد بهت منتقل میشه مثلا من دیروز روز دوم پریودم بود آخر ورزش داشتم میمردم ولی تا آخر ورزشی ادامه دادم

واقعنم یکم دارم...تازه پریودم هستم.نمیدونم چه کنم🤦🏻‍♀️ولی میدونی کلا خوشم نمیاد خودمو بزنم مریضی چ ...

خب خودت میگی دیگه سردرد یکم داری پریود هم هستی بهونه از این بهتر

اللهم عجل لولیک الفرج

خب خودت میگی دیگه سردرد یکم داری پریود هم هستی بهونه از این بهتر

میدونی توی روز سوم پریودم دقیقا همون حالتیکه انگار دوپینگ کردی و پر انرژی هستی...میخاستم از امروز یه ورزش جدیدم شروع کنم مامانم میگه توکه شروع نکردی بذار از شنبه🙄🤷🏻‍♀️