2777
2789

میل به محبوب بودن و مورد تایید بودن  برای هر کس و ناکس، خواسته خطرناکیه...

برای اخلاقی زندگی کردن باید بتونی بار نفرت و دشمنی و  زخم زبون و... خیلی از آدم‌های نادرست رو به دوش بکشی و از تک افتادن به بهای پایبندی به ارزش‌هات واهمه‌ای نداشته باشی.

طرف درست همیشه خلوته!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیگم واقعا خیلی خوبمولی آدم خوبیم بد نیستم بازم هیچکس اونقد به من جذب نمیشه

دقیقا منم آدم خوبیم اخلاقم خوبه وفادارم همیشه واس دوستای صمیمیم وقت میذاشتم همه حرفا و رازها و مشکلاتشون گوش میدادم تو سختی کنارشون بودم ولی جالبه همون دوستام باهام قطع رابطه ن الان...

تو مدرسه و الانم دانشگاه کسی جذبم نمیشه پسر و دخترم فرق نداره

من من من من من من من من همه ازم بدشون میاد چون سر چیزایی که بهشون باور دارم خیلی پایبندم و نمیزارم ا ...

همه این ویژگی هایی که گفتی رو من دارم اما من بین اطرافیانم خیلی محبوبم و با اینکه دوست ندارم کانون توجه بقیه باشم اما همیشه مورد توجه بقیه بودم

اتفاقا خیلی ادم آروم و بی حاشیه ای هستم و سرم تو کار خودمه اما عجیبه که شما میگی بقیه از شما بدشون میاد چون معمولا همه از آدمای باثبات و مودب خوششون میاد🤔

من محبوب نیستم که خوب بخاطر اخلاقم هست زود با کسی گرم و صمیمی نمیشم واگر از کسی ناراحت بشم توی چهره ...

اون چیزی ک اطرافم دیدم اکثرا آدمای دورو خیلی محبوب ترن 

احساس تنهایی و اینا نداری؟

چرا خییییلی زیاااااااد.....اما دیگه بیخیال شدم شوهر وخانواده ام هستن بااونا خوشم میگذره زندگی اما دوست خوب ندارم اصلا...چندروز پیش به دوستم پیام دادم جواب نداد💔🤦‍♀️

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

من همیشه این حس و داشتم. فقط یه تایم کوتاهی همچی اوکی بود اونم از خانوادم دور بودم وقتی برگشتم‌باز همون حس و دارم. وقتی همه توجه خانواده رو ینفر دیگه باشه. وقتی هر روز مسخره بشی کسی ازت طرفداری نکنه بیشتر بخنده تا تخریب شی. وقتی با هرکی ارتباط میگیری ینفر بره بدگوییتو بکنه تا طرف رابطشو باهات قطع کنه. هزار تا برچسب لال و تنبل و بی عرضه هم بهت بزنن چیزی ازت نمیمونه. ولی من چهار سال مستقل و دور از خانواده درس خوندم. پیش دوستام محبوب ترین بودم. بدون من هیچ جا نمیرفتن. اونجا فهمیدم‌مشکل از من نیست از محیط 

آره واقعا منم چهره ام مغرور نشون میده متاسفانه ولی خیلی مهربون ام چه فایده همه فکر میکنن من خودم و م ...

منم چون درونگرا بودم تو مدرسه همش میگفتن خودتو میگیری