2777
2789
عنوان

باباتون تابحال دست بلند کرده روتون علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 66 پست
عزیزم فقط زدن نیست اخه..از لحاظ روحی مریضم کرده..هم منو هم مامانموجفتمونو تا چند سال قبل تو خونه حبس ...

منم شرایط تورو دارم... چه بسا از تو بدتر. حتی نزاشت ادامه تخصیل بدم اما چند وقتیه با هم خوب شدیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

البته ن اینکه بگم یسرع درحال کتک خوردن بودیم نه😂 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای تنم لرزید خیلی وحشتناکه تنها پشتیبان و تکیه گاهت بهت حس نا امنی بده🥲💔💔💔

ب خدا هر وقت نماز می خونم اخرش خدا رو قسم میدم یا مردی تو زندگیم نیاد یا اگه اومد مثل بابام نباشه.. من دیگه طاقت ندارم...

دلم خونه.. خون

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

البته ن اینکه بگم یسرع درحال کتک خوردن بودیم نه😂

چرا منو به هربهانه ای میزد..

مامانمو بیشتر همین دو روز پیش صندلی رو پرت کرد طرفش...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ب خدا هر وقت نماز می خونم اخرش خدا رو قسم میدم یا مردی تو زندگیم نیاد یا اگه اومد مثل بابام نباشه.. ...

بیا بغلم عزیزم 🥺🫂

من این سرنوشت رو پذیرفتم، همه دردامو پذیرفتم، تمام اشکامو، تنهاییامو، ترسامو و خودمو و نبودنش رو هم پذیرفتم، پذیرفتم که لایق عشق نیستم پذیرفتم که باید قوی باشم انقدر قوی شدم که دیگه حس میکنم زن نیستم یه مرد دلشکسته مبارز شده ام دختر بچه درونمو کشتن روحیات لطیفم شکستن دیگه من زن نیستم من دیگه هیچ احساسی ندارم من ادامه میدم چون چاره ای جز ادامه ندارم همه چیزایی که باید میشد نشد به وقتش و من پژمرده شدم🥀نی نی سایت مرحم تنهایی من😃🖤

البته بنظرم رو بچها اول بیشتر سختگیری میکنن تا بچها بعدی

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
گلم من میخوام ۱٠ _۱۲ کیلو کم کنم اما نمیدونم چطوری ، چیکار کنم چی بخورم چی نخورمباشگاه نمیتونم برم

تاپیک چالش لاغری سالم خوری نی نی سایت زو بخون

اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید                 بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

کتک نه ولی داد زد سرم یبار

خوش ب حالت

چرا منو به هربهانه ای میزد..مامانمو بیشتر همین دو روز پیش صندلی رو پرت کرد طرفش...

الهی بگردم🥺💔 ان شاللع خدا به راه راست هدایت کنتشون💔🥺

الهی ان شاالله حال دلتون خوب بشه و باباتون هم سرعقل بیاد

دیگه نمیاد... هیچ وقت نمیاد..

کاش فقط خدا من و مامانمو نجات بده همین

تاپیک چالش لاغری سالم خوری نی نی سایت زو بخون

کجاس 

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸