2777
2789
عنوان

وقتی عاشق یکی بشید چیکار میکنید

98 بازدید | 25 پست

اولین نفری بود که عاشقش شدم

چند ساله و خودشم نمیدونه 

از طرفی نمیتونم برم بگم هم نمیخوام شخصیتم زیر سوال بره همم اشناست ممکنه اطرافیان مطلع بشن

جدا از این تا حالا با خیلیا بوده و با خودم میگفتم سنش کم بوده از رو بچگی بوده ولی بعضیا بهم میگن کسی که عادت کرده نمیتونه عادتشو ترک کنه

واقعا دارم اذیت میشم

اگه کوچک ترین کسالتی داشته باشه کلافه میشم گریه میکنم

چیکار کنم؟🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم قضاوت کنم به خاطر حسی که نسبت بهش دارم هیچوقت نتونستم درست قضاوت کنم

باید چشمتو وا کنی دگ باید ببینی‌واقعا از رو سن کمش بوده یا واقعا چنین شخصیتی داره اگ واقعا شخصیت اصلیش اینه بنظرم بیخیالش شو چون تو اینده بهت ضربه میزنن ک جبران پذیر نیست

چیکارمیکنم؟ خب بزار بگم چیکار کردملیاقت عشقمو نداشتمنم گذاشتمش زباله

منم از همین میترسم چون یه نفر و میشناسم رفته بود بهش گفته بود اونم به دوستاش گفته بود منم میترسم اینکارو با منم بکنه

بعد باید در نظر بگیری وقتی میخای بری حستو بهش بگی عکس العملش چیه؟چ رفتاری داره؟شاید اصلا با یکی باشه ها؟باید همه جوانب درنظر بگیری ممکنه بره به چارتا از دروریات بگه تهشم هیچی تغییر نکنه فقط ابروت بره