2777
2789
عنوان

وقتی عاشق یکی بشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 25 پست
منم از همین میترسم چون یه نفر و میشناسم رفته بود بهش گفته بود اونم به دوستاش گفته بود منم میترسم این ...

سمتش نرو بزار اون بیاد سمتت 

بخدا بگی برات شاخ میشه

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

باید چشمتو وا کنی دگ باید ببینی‌واقعا از رو سن کمش بوده یا واقعا چنین شخصیتی داره اگ واقعا شخصیت اصل ...

یه چیزی خیلی واسم سواله اینکه با وجود اینکه با دخترای زیادی بوده هیچوقت به خودش اجازه نداد با عنوان دوستی بیاد سمتم و همیشه احتراممو داشت نمیتونم این چه معنایی میده تنفر یا...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم از همین میترسم چون یه نفر و میشناسم رفته بود بهش گفته بود اونم به دوستاش گفته بود منم میترسم این ...

عزیزم گفتی فامیل هستیم پس کمو بیش یه شناختی از شخصیت طرف داری 

اگه احساس میکنی همچین آدمی هس که لاشی بازی دربیاره نگو 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

من خیلی مغرورم بمیرمم حاضر نمیشم به کسی که دوسش دارم اعتراف کنم 

البتهه اینم میدونم ۹۰ درصد پسرا بعد اعتراف دخترا هوا برشون میداره و فک میکنن خییلی تیکه خاصی هستن 

و اون دخترم از چشمشون میفته

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بعد باید در نظر بگیری وقتی میخای بری حستو بهش بگی عکس العملش چیه؟چ رفتاری داره؟شاید اصلا با یکی باشه ...

منم از همین وحشت دارم و چند ساله این حس و ت دلم نگه داشتم ترجیح دادم اذیت بشم ولی نگم

یه چیزی خیلی واسم سواله اینکه با وجود اینکه با دخترای زیادی بوده هیچوقت به خودش اجازه نداد با عنوان ...

ن شاید رو حساب اینکه اشنایین احترامتو نگه میداره خیلیا همینن ولی شخصیت واقعیشون یچیز دیگست تو رابطه

من خیلی مغرورم بمیرمم حاضر نمیشم به کسی که دوسش دارم اعتراف کنم البتهه اینم میدونم ۹۰ درصد پسرا بعد ...

منم دقیقاا همچین شخصیتی دارم چند ساله دارم اذیت میشم ولی ترجیح میدم نگم

ن شاید رو حساب اینکه اشنایین احترامتو نگه میداره خیلیا همینن ولی شخصیت واقعیشون یچیز دیگست تو رابطه

نمیدونم کلا خیلی عجیبه

همیشه نگاهش رومه ولی هیچوقت جلو نیومد