داستان اینه من قرار بود فامیل شوهرمو پاگشا کنم چون اونا هم ما رو پاگشا کردن قبلا. ولی حوصله آشپزي ندارم و شب نشینی چون فامیل شوهرم خیلی میشینن و تا یک و دو شب میخوان حرف بزنن منم مجبور بودم به جز شام چند بار پذیرایی میوه و چای و تنقلات کنم فقط هم عروس داماد نیستن کل خانواده شوهرم با عروس دامادا میومدن شام هم اصلا به یک مدل راضی نمیشن . منم نه جون آشپزی دارم نه حوصله ی شب نشینی. میخواستم براشون کادوشون را کارت به کارت کنم اینجا پرسیدم گفتن خوب نیست . حالا تصمیم گرفتم جمعه که دورهمی قابلمه پارتی هست و هر کی فقط غذای خودشو میاره بیرون . منم همونجا کادوش را که یک روفرشی شش متری هست بدم و تمام . غذا هم یه غذای معمولی درست میکنم مثل چلو مرغ برای پنج شش نفر که اگر دوست داشتن اونا هم یخورن .خودمون چهار نفر هستیم .اینطوری دیگه توقع تدارکات ندارن و چون کادو را بعد ناهار میدم دیگه روشون نمیشه مهمونی بخوان
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مگه اونا باید دستور بدن عجبا...اگه میخوای از این چرخه بیرون بیای از الان خودتو جدا کن...توی این گرونی کی آخه انقدر خرج میکنه ورشکست میشه آدم...مگه دختر پسراشون شما رو دعوت کردن ؟