2777
2789
عنوان

دوست داشتن

49 بازدید | 9 پست

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم من بعد از ظهری رفتم نان فانتزی سر کوچه مون فروشنده یه دختری بود خیلی خیلی ازش خوشم اومده اما نمیدونم چطوری بهش بگم الان دو هفته اس که صبح ها فقط بخاطر اون بیدار میشم ساعت 6 صبح میرم نون فانتزی میخرم ازش دارم دق میکنم دوستان اخ اخ اخ نمیتونم حرف دلمو بهش بگم 😭😭😭

نظرسنجی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخ دوتا مرد کنارش هستن

تایم کاریش رو در بیار ، یه روز که کارش تموم شد از مغازه اومد بیرون و اون دو تا آقا نبودن بهش بگو که ازش خوشت میاد و قصد مزاحمت نداری ، اجازه آشنایی میده بهت یا نه

[QUOTE=365789813]تایم کاریش رو در بیار ، یه روز که کارش تموم شد از مغازه اومد بیرون و اون دو تا آقا نبودن بهش بگو که .خیلی از خودم بدم میاد حالم از خودم بهم میخوره از خود تعریف نباشه فیتنس کارم قدم نسبتا بلند خوش چهره ام اما خیلی خیلی خجالتی هستم تا حالا دنبال دختری نرفتم 

[QUOTE=365789813]تایم کاریش رو در بیار ، یه روز که کارش تموم شد از مغازه اومد بیرون و اون دو تا آقا ...

خب باشه 

به هر حال همه ی آدما اولین بازی براشون وجود داشت که رفتن پیشنهاد بدن ، اینقدر توهین کردن نداره به خودت که 

خب باشه به هر حال همه ی آدما اولین بازی براشون وجود داشت که رفتن پیشنهاد بدن ، اینقدر توهین کردن ندا ...

به هر حال متشکرم شهرزاد خانم وعذر میخوام که وقتتونو گرفتم