2777
2789
عنوان

پاگشای عروس فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 122 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا چرا ماددشوهرت آنقدر راحت باید برا مهمون دعوت کردن تو نظر بده؟🤔😁

میگه دنیا خوبیش به دورهمیه 😵‍💫

اونم فامیلای خودش بیشتر نه فامیلای شوهرش . 

همیشه در حال حضور غیابه 

میگه دنیا خوبیش به دورهمیه 😵‍💫اونم فامیلای خودش بیشتر نه فامیلای شوهرش . همیشه در حال حضور غیابه

منم میبینم مادرشوهرم با اقوام شوهرش خیلی کم رفت و آمد دارن در حد دید و بازدید پس چطور انتظار دارن ما عاشق رفت و آمد با فک و فامیلاشون باشیم؟😁

دختر خاله ی شوهرمه

لازم نیس حتی کادو بدی 

تو فامیل ما که اینحوره مثلا من ازدواج کنم فقط خالمو داییمو عمه و عموم و خواهر برادرم باید پاگشام کنن

لازم نیس پسرخالم منو پاگشا کنه 

آدمایی مثل شما واسه من غیر قابل تحمل هستن،فقط به فکر خودشونن،یه شب آدم دیر خوابیدن کسی رو نکشته،

شما خودت دختر خاله ی شوهرت را پاگشا کنی تمام فامیل رو هم به خاطر یه شب پاگشایی خودت دعوت می‌کنی

فقط بلدین قشنگ حرف بزنيد ولی عملا حوصله ی خودتون هم ندارین

هرکی زودتر رفت سوار بشه اون جلو بشینه دیگ اگ تو زودتر بشینی کسی غلط کرده بخواد پیادت کنه

الان من دوتا راه حل برای دور زدن این مهمونی دارم یکی همون ایده ی خودم یکی این که کاربرا گفتن  توی خونه ی مادرشوهرم بدم

شما خودت دختر خاله ی شوهرت را پاگشا کنی تمام فامیل رو هم به خاطر یه شب پاگشایی خودت دعوت می‌کنیفقط ب ...

من با خانواده شوهرم ۴۲نفر میشیم ۶تا پسر و ۲ تا دختر داره،وقتی میرن خونه ی همدیگه همه باهم میرن،من شاغلم دیدم نمی تونم به پاشون برم مهمونی ،گفتم شرمنده من نمیام،نه میرم نه دعوت میکنم،اما اگه تاپیک هامو بخونی دختر پسر عموی پدر شوهرم عروسیش بود رفتم و دو میلیون کادو دادم،درحالی که عروسی ما صد تومن پول داده بود،ادم باید شأن خودشو حفظ کنه،الان که پاگشا رفتی دعوت کن ،از مهمانی های بعدی نرو

این که دعوتت کنن و نری که خیلی زشت تره

اوه شما معنی زشتم میدونی ،شیک و مجلسی دعوتت میکنن زورت میاد پس بدی زشت نیست ولی موقع خوردنت خودت زشته نری،درست مثل عمه من ،تو دولپی خوردن پایه اس تو پس دادن می میره ،۲۰ ساله رنگ سفرش و هیچکسی ندیده ،ولی با کمال پرویی همه جا پلاسه 

اتفاقا اون روفرشی و تو همون قابلمه پارتی بده همه اخلاقت و بشناسن دیگه کسی دعوتت نکنه