2777
2789
عنوان

پاگشای عروس فامیل شوهر

1476 بازدید | 122 پست

داستان اینه من قرار بود فامیل شوهرمو پاگشا کنم چون اونا هم ما رو پاگشا کردن قبلا.  ولی حوصله آشپزي ندارم و شب نشینی چون فامیل شوهرم خیلی میشینن و تا یک و دو شب میخوان حرف بزنن  منم مجبور بودم به جز شام چند بار پذیرایی میوه و چای و تنقلات کنم فقط هم عروس داماد نیستن کل خانواده شوهرم با عروس دامادا میومدن  شام هم اصلا به یک مدل راضی نمیشن . منم نه جون آشپزی دارم نه حوصله ی شب نشینی.  میخواستم براشون کادوشون را کارت به کارت کنم  اینجا پرسیدم گفتن خوب نیست . حالا تصمیم گرفتم جمعه که دورهمی قابلمه پارتی هست و هر کی فقط غذای خودشو میاره بیرون . منم همونجا کادوش را که یک روفرشی  شش متری هست بدم و تمام . غذا هم یه غذای معمولی درست میکنم  مثل چلو مرغ برای پنج شش نفر  که اگر دوست داشتن اونا هم یخورن .خودمون چهار نفر هستیم .اینطوری دیگه توقع تدارکات ندارن و چون کادو را بعد ناهار میدم  دیگه روشون نمی‌شه  مهمونی بخوان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بازم جالب نیست 

میتونی عروس دامادو رستوران دعوت کنید و بعد شام کادوشو بدید

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

به حساب خودت خیلی زرنگی ولی بنظر من کلی حرف از کارِت درمیاد..اگه حال نداری غذا از بیرون بگیر حداقل یه مدلش رو...یه شب قهوه ای اسپرسویی بخور..وقتی پاگشا شدی دیگه شما هم دعوت کنی بد نیست

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

وقتی حوصله نداشتی مهمونی بدی ، پس مهمونی بقیه هم نباید می‌رفتی! هر رفتی اومدی داره ! به نظرم که کار زشتیه. حالا یه بار آدم تحمل می‌کنه دیگه فوقش فردا زیاد می‌خوابه یا کم کم کاراش و انجام میده 

مهمونی کوچیک ندارن اینا .کم کم سی نفر میشن

مثل خانواده ما😂دخترخالمو دعوت میکنیم میگه بدون مامانم وخواهرام وداداشم خوش نمیگذره همه خانواده رو باید دعوت کنیم