یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تعریف الکی و بی جا و بی مورد... مثلا جاریم قیافش خوب نیس هیکلم نداره خانواده ام نداره حالا من ب ایناش کاری ندارم فامیلای شوهرم نگام میکردن میگفتن واااااای عروس خوشگل خوشتیپمون اومد🤣
طرز حرف زدن یه همکاری داشتم هر چی میشد یه حرفی میزد ک من ضایع بشم درحالیکه من اصلا کاری بهش نداشتم مثلا صحبت شوهر کردن میشد به یکی ک کنار من بود میگفت اره خلاصه حواست باشه دیدی ک هرجایی میری یه دختر بی شوهر ریخته یا حرف پول و حقوق میشد میگفت به این یعنی من نمیاد ک اهل ریخت و پاش باشه ...یه روز کفرم دراومد جوابشو دادم فرداش اومد تو جمع شروع کرد مسخره کردنم بخاطر هیکلم اونم دیگه علنی.. کلا دیگه کات کردم باهاش ببین از طرز حرف زدن مخصوصا تو جنع مشخصه اظهار نظر درباره تو و کارات
هر کاری که شما بهتر از اونا انجام بدین. میشنن جلو بقیه بدیش رو گفتن. مثلا ما یه تارا خریدیم اونروز پسر عمم نشسته به شوهرم میگه تارا اصلا ماشین خوبی نیست اصلا بدرد نمیخوره. حالا خودش اگر همه ی کس و کارش هم بفروشه نمیتونه بخره