2777
2789
عنوان

کریسمسس

458 بازدید | 67 پست

یعنی واقعا به نظر من مضخرفه😐حالا ولنتاین کادو بازی و... داره ولی اخه مگه ما عید نداریم یلدا نداریم مناستای مذهبیم که چون مسلمانیم و هرچی داره از خدا و اهل بیته  انجام میدیم ولی واقعا فاز اونایی که کاج رو تزیین میکنن نمیفهمم خوش زده زیر دلتون؟😐

خودباخته ان!

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرکی یه اعتقاد و باور داره 

فضول نباشیم

به من چه ، به تو چه ، به ما چه

توروخدا دست از فضولی بکشید

دوست دارن عشقشون میکشه

اره خوشی زده زیر دلشون مشکلی داری؟؟،شما حرص نخور 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

همون عید خودمونه ولی خب چون تو برفه یه مزه دیگه داره البته اگه برف میومد زیاد قشنگ تر بود من خودم اون روزا دلم میخاد خارجی باشم😂

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

فک نکنم کارتون درست باشه که میلاد پیامبر خدارو مضخرف خطاب کنید!!!

شما کاج نخر 

شما جشن نگیر 

سخت نیست که خانم زیبا❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

به شما چههرکس با هرچیزی دوست داره خوشه برای شادی مردمم تعیین تکلیف میکنین؟

👌🏻👌🏻

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

کریسمس تو ایران درسته بی معنیه ولی تو خارج خیلی قشنگه آرزومه کریسمس خارج بودم

اخه بحث ایران و خارج نیست هرجا باشه ما یدونه عید داریم دیگه اونام همین یدونه رو دارن با قشنگیش کاری ندارم گلم هزینه اش زیاده و پوچ برای ما چون با فرهنگمون تناسب نداره

هرکی یه اعتقاد و باور داره تکرار کنهرکی یه اعتقاد و باور دارههرکی یه اعتقاد و باور دارهفضول نباشیمبه ...

ما شخصی زندگی نمیکنیم ، انسان اجتماعیه جهان ما اجتماعیه 

دیدگاه را عوض کنید!!

بله

من خودم هر مناسبتی که باعث بشه حال دلم خوب باشه رو جشن میگیرم 

چه یلدا باشه چه نوروز چه کریسمس یا هالووین 

به دلخوشی بقیه هم کاری ندارم 

هر کسی آزاده هر جوری که دوس داره خوشی کنه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من عاشق کریسمسم 

کاج تزیین نکردم اینجا دوس ندارم ولی مثلا دوس دارم کریسمس یه سال برم روسیه 

دلیلشم نمیدونم مامانم عاشق بابا نوئل و مریسمس بود از بچگی منم دوس داشتم

حالا یکی هم کاج تزیین میکنه کادو میده چه ایراد داره انرژی مثبت جشن مهربونی به تر بهانه قشنگه

جدا از این همه مسلمان و مذهبی هم نیستن در جواب این تیکه از حرفت

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن