2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂😂 منم خیلی پف داشتم. قبل اتاق عمل پیش بینی کردم واسه همین آرایش کردم ولی خب پف رو نمیشه کاری ...

وای به ارایش ادم ک بدتر میشه با پف 

وااای ۳ برابر الانم بودم دماغم عین توپ تنیس اگ ارایش میکردم 

شبیه دلقک میشدم موهام وز از درد و بیخوابی عقلم نکشید موهامو شونه کنم اونا سریع اومدن بیمازستان وایستین میام خونه دیگ اه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای به ارایش ادم ک بدتر میشه با پف وااای ۳ برابر الانم بودم دماغم عین توپ تنیس اگ ارایش میکردم شبیه ...

من زیاد پف نداشتم. کلا حالم خوب بود باد زایمان نداشتم راحت ب کارام رسیدم. تازه وسایل تزیین آوردم ب بقیه دستور میدادم چجوری وصل کنن 😂😂😂

برا عمه شوهر میری بیمارستان؟ بنطرم درجه یک ادم باید برن بیمارستان ادم تازه زایمان کرده سرو وضعش درست ...

معمولا برا دیدن نی نی میان

زن عموم شاکی بود هرکس اومد حالی ازم نپرسید همه دویدن بچه رو ببینن

اسی عمه چندسالشه؟؟ بچه چندمشه؟؟؟

تو پیش دبستانی پسرم ۲تا مامان هستن که یکیشون پسر ۳۰ساله و دختر ۲۸ساله داره و نوه داره  خودشم ۴۵سالشه زود ازدواج کرده و بچه دار شده این سومی ۵سالشه

یکی دیگشون پسرش ۲۰سالشه سرباز اینم ۵سال خودشم ۴۰

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

معمولا برا دیدن نی نی میانزن عموم شاکی بود هرکس اومد حالی ازم نپرسید همه دویدن بچه رو ببینن

نی نی رو بعد هاهم میتونن ببین مادر و بچه به ارامش احتیاج دارن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

شیرینی تو بیمارستان نبر 

احتمالا کسای دیگه بیارن براش 

اب میوه و کمپوت و اینا میتونی ببری

یا شکلات و گل 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
این مسائل شمشیر دولبه سیه موقع میان این جور که شما میگین نیان گلایه می‌کنند کسی اهمیت نداد

نمیدونم حس میکنم هرکسی میاد برا فضولی میاد ک صرفا قد و وزن بچه رو بدونه یا حال مادرو نوع زایمان 

کی اخه دوست داره تو بیمارستان ک اسمش روشه بیمار! ی گله ادم بیان معذب بشی 

مگ اینکه خود طرف دوست داشته باشه بقول شما 

من دختر دایی همسرم زایمان کرد بیمارستان نرفتم ده روز اولم نرفتم ۲۰ روز بعدش رفتم اتفاقا گفت فک کردم زودتر میاین گفتم من خودم دوست نداشتم هنوز رو براه نشدم مهمون بیاد برام فکر کردم شمام اینجورید