2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 28700 بازدید | 383 پست
به نظرم به دوست پسرت بگو اصلا حرفتو باور نکردم عکس هات هم فتوشاپه که منو بهم بریزی بعد کات کن اصلا ب ...

اگه فتوشاپ نباشه چی؟ داداشم نباید بدونه؟ گناهش چیه بیچاره 

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترای نینی سایت خدایی درکتون نمیکنم چرا با کسی که بهتون هیچگونه تعهدی نداره رابطه برقرار میکنید چرا ...

همو دوست داشتیم ..۵ سال رابطه چیز کمی نبود..نمیدونم چرا اینطور شد😭💔

ببین اینی که از زن رفیقش عکس گرفته در حین عملیات با اینکه میدونه جرمش سنگینه قطعا از تو هم عکس داره. ...

اخه ما همو دوست داشتیم...یعنی از منم عکس داره؟ ای خدا😭

وای داداشت داغون میشه نکشه پسره رو خوبههم با خواهرش خوابیده هم بازنش.اوه اوه چقدر لاشی اون دیگه

عاره بخدا میترسم 😭

اگه فتوشاپ نباشه چی؟ داداشم نباید بدونه؟ گناهش چیه بیچاره

نگفتم حتما فتوشاپه 

به اون اینطوری بگو تا فک کنه حرفشو باور نکردی و به زنداداشت شک نداری 

بعدا سر فرصت ازشون مدرک گیر بیار بخاطر داداشت

گلم فیلم ابلق رو دیدی چجور همه جی سر زن بدبخت شکست 

تو نکن نگو اصلا به کسی

اول خودتو اصلاح کن با نامحرم رابطه نداشته باش 

بعدش آرامشتو حفظ کن 

اول با در دوستی وارد شو گوشی دوست پسرتو گیر بیار عکس های زنداداشتو بریز گوشی خودت واسه روز مبادا 

عکسای خودتو هم خذف کن

بعد رابطه ات رو به کل با دوست پسرت قطع کن و تهدیدش کن سمتت نیاد دیگه 

یعدش هم توبه کن

بعد کنایه طور به داداشت بگو حواست به دوستت باشه 

حواست به زنت باشه 

زن داداشتو هم تهدید کن جرا بشه خودش

به تو خیانت نشده در واقع دوتا لاشی به داداشت خیانت کردن تو نخودی هستی این وسط اون مردک دیوس هم خواهر ...

نمی‌دونم شاید حرف شما هم درست باشه ولی ما اتفاقا با دوستانمون بیشتر رفت و آمد داریم،دوستای خودم که بیست ساله باهاشونم الان و عین هم خونن و هرگزززز حتی نگاه خطایی ازشون ندیدم،دوستای همسرمم به خود خدا قسم تو تنهایی تو جمع،تو رقص و جشن و شادی، کلامی، نگاهی یا حرکت اضافه ای نداشتن،بااینکه الان ده ساله متاهلیم و حداقل هفته ای یکبار یا ما خونه اوناییم یااونا خونه ما ولی همه حد خودشون رو در عین صمیمیت میدونن،میخوام بگم بخدا دنیا اونقدرام بد نیست 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی