2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم ازدواج که کردم

194 بازدید | 15 پست

بچه ها شما دلتون نمیخواست که خواهر یا برادر بزرگتر که مثلا تشکیل خانواده داده باشن خودشون و بچه اوردن یا برادری که ازدواج کرده باشه داشته باشیننن

من خیلی نگرانم که ازدواج کردم جمع هامون کوچیک و حوصله سر بر باشه چون خانواده دو طرف کم جمعیته واقعا

مثلا فامیل پدری زیاد داریم ولی مادری ارتباط نداریم باهاشونننن

چیکار کنممم

خانواده شوهر من انقد پر جمعیتن که بعضی وقتا حالم بد میشه دیگ واقعا خوشبحالت کم جمعیتین 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با فک و فامیل در ارتباط نیستیم

با خانوادمم ب مشکل خوردم

با خانواده همسرم گاهی جمع میشیم‌اونم گاهی زیاد علاقه ای نداریم قبلا با دوستی همسرم و همسراشون بیرون میرفتیم ک اونم بنا ب دلایلی قطع شده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هیچی ،ارتباط کمتر اعصاب ارومتر,با دو نفر رفت و آمد خوب داشته باشی جای ده نفر هم برات پر میشه

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
نه فقد مراسما کلا جمع خانوادگی من و اونا کنارهم

من هم خانواده پدریم هم خانواده مادریم پر جمعیتن ،ولی هیچکدوم فایده ندارن چی بشه عید به عیدی همو ببینیم ،فقط با یدونه خالم و یدونه از داییهام رفت و امد داریم بقیشون فقط حسادت و فضولی دارن هر چی دورتر باشیم بهتره ،همه جمعهای زیاد هم همینجورین 

من هم خانواده پدریم هم خانواده مادریم پر جمعیتن ،ولی هیچکدوم فایده ندارن چی بشه عید به عیدی همو ببین ...

بنظرت زشته فامیل های دور ترو دعوت کنم مثلا دختر عمه مامانم چون تقریبا صمیمی هستیم

ولی درکل منظورم جمع خانوادگی منو همسرمه