2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19506 بازدید | 335 پست

ببخش عزیزم شما همونی بودین که گفتین داداشت گوشی تو برداشته صفحه گوشی روی پیام‌های شما ودوس پسرت بوده؟ همونکه گفتی داداشت دوباری روی زنش غیرتی شده راننده اسنپ رو هم زده؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به تو خیانت نشده در واقع دوتا لاشی به داداشت خیانت کردن تو نخودی هستی این وسط اون مردک دیوس هم خواهر رفیقشو طور کرده هم زنشو ببین اون چه ولدزنایی هست ،برای همینه آقای متاهل باید دور رفیق بازیو خط بکشه

منو این اقا پسر خیلی وقته باهمیم خیلی دوسش داشتم خیلییی...از اونور زن داداشم رفته هم به داداشم هم ب من خیانت کرده اونم با دوست صمیمی داداشم...من الان برم به داداشم چی بگم اخه خدااا؟ زندگی خودم چی؟ من چطور بگم که داداشم حالش بد نشه ..دوسش داره کثافت رو

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍
سرت تو ما تحت زندگی دیگران نباشه به تو ربطی نداره زندگی شخصی دیگران یکم یاد بگیریم

تو حالت خوبه؟ 

زن داداششو با یکی دیگه بگه به من چه؟😐😐 

حریم شخصی؟ 

کدوم شخصی؟ اینکه زن داداش آدم بره با یه مرد دیگه بپره؟ 

خب اگه اینجوره طلاق بگیره بره گم شه هر غلطی میخواد بکنه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
پسره پرو بی ادب برمیگرده سمتم میگه چیه فکر کردی تو از فلانی قشنگتری؟ معلومه بهت خیانت میکنم بعدم من ...

😐خاک تو سرت که گریه میکنی به خودت بیا جرشون بده زنگ بزن پلیس و... قشنگ بگرد وقتی رابطه داشتن زنگ بزن

پسره پرو بی ادب برمیگرده سمتم میگه چیه فکر کردی تو از فلانی قشنگتری؟ معلومه بهت خیانت میکنم بعدم من ...

عزیزم خداروشکر زودتر شناختیش آشغال رو از زندگیت بنداز بیرون و حتما به برادرت بگو اگه میدونی زنشو طلاق میده و خدای نکرده خونریزی راه نمیندازه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
بذار چند روز بگذره، بعد تصمیم درستو بگیر. بچه دارین؟چقدر سخته خدایا.و یه چیز دیگه اسی، حتما یه مشاور ...

خیر دوست پسرم.اما خیلی بیشتر از ازدواج باهم رابطه داشتیم من خررررر😭😭😭😭😭اخه خدا من‌چیکار کنم الان

چندشب پیش یه کلیپ تو اینستا پخش شد راننده سرویس بچه دبستانی رو به زورکشوندتو ون و بهش..... بعدم کار ...

آخی الهی بمیرم خدا لعنتشون کنه بچیز شنیدن به معناش نرسیدن یعنی چی دخالت نکن خودشونو بذارن جای طرف مقابل 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

اخه خدااااا من چطور برم به داداشم بگم ...چطور بگم دختر نیستم از دوست صمیمیت که زنت باهاش خوابیدهههههه😭😭😭😭😭😭وای خدایا نفسم بالا نمیاد کاش بمیرممم