ببخش عزیزم شما همونی بودین که گفتین داداشت گوشی تو برداشته صفحه گوشی روی پیامهای شما ودوس پسرت بوده؟ همونکه گفتی داداشت دوباری روی زنش غیرتی شده راننده اسنپ رو هم زده؟؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به تو خیانت نشده در واقع دوتا لاشی به داداشت خیانت کردن تو نخودی هستی این وسط اون مردک دیوس هم خواهر رفیقشو طور کرده هم زنشو ببین اون چه ولدزنایی هست ،برای همینه آقای متاهل باید دور رفیق بازیو خط بکشه
منو این اقا پسر خیلی وقته باهمیم خیلی دوسش داشتم خیلییی...از اونور زن داداشم رفته هم به داداشم هم ب من خیانت کرده اونم با دوست صمیمی داداشم...من الان برم به داداشم چی بگم اخه خدااا؟ زندگی خودم چی؟ من چطور بگم که داداشم حالش بد نشه ..دوسش داره کثافت رو
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊