2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 25553 بازدید | 378 پست
ببین تو بگو ولی بگو عکسم داری هیچجوره کوتاه نیا یا اول ب زن داداشت پیام بده بگو من گوشیشو دادم هک کر ...

بنظرم به زن داداشت بگو اگه دیدی ادم شدو کات کرد به داداشت نگو ولی بترسونش 

ماه پشت ابر نمیمونه اگه ذاتش خراب باشه داداشت با یه ادم دیگه مچشو میگیره 

اگه دیدی تورو هم تهدید کرد بگو من چیزی واسه از دست دادن ندارم تهش اینکه مادر پدرم میفهمن اما تورو به جرم زنا شلاق میزنن 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

ببین با پسره برو سر قرار بگو مثلا من تورو به کسی نمیدم اینا خلاصه خرکن گوشی جوری کش برو بعد عکسها برا خودت بفرست مدرک داشته باشی

بعد نشون زن دااشت بده بگو اگه رابطه ادامه بدی ابروت میبرم شکایت کنیم شلاق زندان داری طلاق بدون مهریه.

😡فقط طلاق😡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا ب قول یه استارتر ها یجور از قرار زن داداشتو دوست پسرت با خبر شو با داداشت برید سر وقتشون 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بمیرم برات اسی بلاخره حقیقت داشت؟؟؟

تند نرو تا مدرک بدست نیاوردی هیچی نگو باهاش بهم بزن پول بده یکی گوشیو هک کنه اما عکسا و چتاشو بدست بیار بعد ب داداشت نشون بده فقط صبور باش 

برای اینکه دخترانگیتو ازت گرفته هم میتونی ازش شکایت کنی بگی اغفالم کرده بود یا تجاوز کرده بود چون دوسش داشتم و قول ازدواج داد صبوری کردم شکایت نکردم

براشون تله بزار ی وقتی ک با زنداداشت باهمن با کسی برین بالا سرشون ک شاهد هم داشته باشی ولی داداشتو نبر ممکنه با جنون آنی کار دستتون بده

شاهدت باید دونفر عاقل و بالغ باشن چ بهتر ک داداش دختره هم باشند کاش خودشون سرشو میبریدن دوتاشون آتیش میزدن هرزه ها

بمیرم برات اسی بلاخره حقیقت داشت؟؟؟تند نرو تا مدرک بدست نیاوردی هیچی نگو باهاش بهم بزن پول بده یکی گ ...

😳😳😳😳😳😳😳😳

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بمیرم برات اسی بلاخره حقیقت داشت؟؟؟تند نرو تا مدرک بدست نیاوردی هیچی نگو باهاش بهم بزن پول بده یکی گ ...

یعنی این وسط همه گناهکارن بجز استارتر ؟!؟!؟

میخوای یه رای هم برای داداشش بده!

استارتر با خواست خودش رفته 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یا ب قول یه استارتر ها یجور از قرار زن داداشتو دوست پسرت با خبر شو با داداشت برید سر وقتشون

برن سروقتشون که داداش اسی که از همه جا بی خبر بوده میشه قاتل طفلی آش نخورده دهن سوخته که میگن یعنی همین داداشش قاتل بشه بعد یکی از اون دوتا هرزه زنده بمونه بره کیفشو بکنه به نظرم باید با خانوادش مشورت کنه دوست پسرو بده چند نفر حسابی از خجالتش دربیان زنداداشم با مدرک طلاق بدن همین چرا باید زندگی اسی وبرادر از همه جا بی خبرش از ام بپاشه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
جدا از کار زن داداش استارتر و اون پسره ی هولچقدر آدمای پرتی توی نی نی سایتن.توی ۲۰-۳۰ساله گذشته موند ...

دوست پسر داشتن با رابطه جنسی داشتن خیلی فرق داره 

الان اسی و نگاه کن یکاری کرد الان دستش مونده تو پوست گردو 

ما هنوز مثل شما روشن فکر نشدیم که بگین دخترا برن بخوابن زیر پسرا 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
زنداداشش هم یک اشغال تر که قبول کرده

اون که لجنه لجن ،عوضی تر از یه متاهل که خیانت میکنه وجود نداره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

دختره با میل خودش رابطه داشته بعد بره بگه تجاوز؟ 

اتفاقا بابت زنا مجازات سنگینی میکننش

.

اون که لجنه لجن ،عوضی تر از یه متاهل که خیانت میکنه وجود نداره.

عزیزم وقتی کسی  ازدوران‌مجردی اینقد رابطه حرام داشتن عادی بشه معلومه تو متاهلی هم هرجا هوسشگل کنه به خودش زحمت نمیده خودشو کنترل کنه نمونش زنداداش این داستان 

فکر کردی همین  پسره که از مجردی از دختره هرسرویسی گرفته حتی اگه دوروز دیگه ازدواج کنه پابندش میمونه؟!؟!؟با قاطعیت میگم نه 

پسره هم اعتراف می کنه که آره تجاوز کردم. به این راحتیا نیست هر کی هر چی به نفعشه بگه و خلاص

دوست پسرمک دوست داداشمه

این لاشی 

هم خواهر دوستش رو برده 

هم زنش رو..........

عجب حیوونیه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

یعنی این وسط همه گناهکارن بجز استارتر ؟!؟!؟میخوای یه رای هم برای داداشش بده!استارتر با خواست خودش رف ...

شاسی خیلی اشتباه کرده ک باهاش خوابیده ولی فکر می‌کرده آدمه دوست داداشش بوده نمیتوانسته دورش بزنه ولی ن تنها دورش زده بلکه بنیان خانواده شو بهم ریخته  ب حقیقت ماجرا نگاه کن عزیزم ی توله حرومزاده زن داداشش از دوسپرش  پس بندازه خیلی قشنگه از نظر شما؟