2777
2789
عنوان

خیانت زن داداشم به من و داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19349 بازدید | 335 پست
سرت تو ما تحت زندگی دیگران نباشه به تو ربطی نداره زندگی شخصی دیگران یکم یاد بگیریم

این دیگران که داری میگی داداششه ها نه یه غریبه تو خیابون

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

به نظرم به دوست پسرت بگو اصلا حرفتو باور نکردم عکس هات هم فتوشاپه که منو بهم بریزی بعد کات کن 

اصلا به روی زندادشت نیار 

اگه خواستی بعد برو مدرک برا داداشت پیدا کن ولی الان اصلا عجولانه کاری نکن صبور باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا بگم؟ اخه ب بابام چطور بگم ک من با این پسر بودممم..وای خدااا من چیکارکنم

ببین اینی که از زن رفیقش عکس گرفته در حین عملیات با اینکه میدونه جرمش سنگینه قطعا از تو هم عکس داره.

پخش میکنه آبروتو میبره.

باید کاری کنی که داداشت خودش مچ زنشو بگیره البته در این حال هم باز اون آدم به خانواده‌ت میگه باهات رابطه داشته ولی خداقل میترسه عکساتو پهش کنه چون جرمش سنگین‌تر میشه.داداشت باید موقعی که با هم تنهان بگیرتشون با پلیس.

خودت چرا با یه غریبه رابطه داشتی همه مقصرین جزداداشت

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

اسی امیدوارم دروغ باشه وگرنه سخت برات گفتن نگفتنش  و ببخشید اینو میگم 

این جز غریب این نی نی سایت بعضی از خانوما عذر میخواهم میگم گندتون بزنن با این حرفتون یه عده ....میاد میگه دخالت نکن یا چه عیبی داره رابطه تو دوستی دارین 

اسی خدا کمکت کنه فقد

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

اوت ک انکار کرد چی؟ چیکارش کنم عذاب وجدان دارم

ببین تو بگو ولی بگو عکسم داری هیچجوره کوتاه نیا یا اول ب زن داداشت پیام بده بگو من گوشیشو دادم هک کردن همه عکساتونم دارم نشون ب این نشون ک مثلا با شال فلان رنگت تو اونجا عکس داشتید 

بعدم با هوش مصنوعی عکس دوتاشونو بذار کنار هم تار کن بفرست براش 

بعدم داداشتو بردار ببر پارک همه چیو بهش بگو اول از خودت شروع کن بگو دوست بودی ماجرای دخترونگیتو نگو فعلا 

بعد برس به خیانت زنش و بگو کاری نکنه چون یوقت انکار میکنن بگو اول دوتاشونو بپا مدرک جمع کن بعد ابروشونو ببر 

تا بتونه طلاقشو بده چون اونجوری باید مهریه زنشم بده گناهه کسی ک خیانت کرده رو ول کنی 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
دلم شکسته واقعا:(

جای گریه زاری پاشو خودتو جمع کن

ببین چطوری می‌تونی رد زنداداشتو بزنی

هر کاری فکر میکنی میشه بکن

آمار رفت‌وآمداشو بگیر

اگه لوکیشن گوشیش روشنه آی‌پی گوشیشو بردار بذار رو برنامه لپ‌تاپ که بتونی هر جا میره بفهمی

وقتایی که داداشت خونه نیست برو در خونه بپا

هرررر کاری

وقتی با پسرت بود بگو یک نفر از تلفن عمومی به داداشت زنگ بزنه ادرس بده بگه زود بیا

بگه زنت اینحاست فقط بهش زنگ نزن که نره بیرون

همون موقع داداشت اگه عقل داشته باشه با پلیس میره

شما چجور آدمهایی هستید که خانواده براتون دیگرانه؟؟؟حتما فکر میکند خیلی هم روشنکرید؟؟؟

یه عده ل .... که دارن با این افکارشون ترویج عادی سازی رو میکنن این خانوم هیچ بعضیهام میگن عادی آدم باید بتونه رفع نیاز کنه 

جدا از کار زن داداش استارتر و اون پسره ی هولچقدر آدمای پرتی توی نی نی سایتن.توی ۲۰-۳۰ساله گذشته موند ...

چرت و پرت نگو دوست پسر داشتن با رابطه داشتن فرق داره

کاربری دوستم فعلا دست منه

این حرومزاده ی چندشو از کجا گیر آوردی که فقط دنبال ...دنه. 

الات ۱۸ سالته و می گی خیلی وقته با اینی. یعنی چند ساله؟ از چند سالگی؟ انقد بهش سرویس دادی که دلشو زد و افتاد به تست بقیه خانوادت. من بودم نمی زاشتم زنده بمونه چنین حیوونی. هر چند که تو اونو وقیح کردی .

این حرومزاده حالا از چه ترفندایی استفاده می کنه که می تونه دختر ۱۶ ساله و تازه عروس هم  خر کنه؟

لطفا بگو تا بقیه گول نخورن و عبرت بگیرن