2777
2789

ضعف داره تحت نظر پزشکه شیطونه پرحرفه 

مادرم هی غر میزنه میگه جرا اینقد بهش رو دادی هیجیش نیست دوسال دیگه نمیتونی جلوش بگیریی هی ترغیبم میکنه میگه  بزن تو دهنش سرمو برد 

من چیزی نمیگم البته بگم مامانم دوسشون داره ولی وقتی اذیت میکنن اینم اعصابش نمیکشه جه خونه خودم چ خونه خودش باشه هیومیگه بچه این مدلی نداشتم خوب تحملشون میکنی وازاین حرفها 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون دخترت که مریضه رو میگه؟

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

همون دخترت که مریضه رو میگه؟

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

اسی جونم ببخشید با اجازه😭🩷   خانما میشه امضامو بخونید؟🥺

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎

ببخشیدا عجب مادربزرگ‌ عتیقه ای، من ۴ ساله مامان بزرگم اسمونی شده هنوز وقتی میرم سر مزار پاکش گریه میکنم بس که این ادم مهربون و گل بود، واقعا گل، با بچه هاش شاید بد بود ولی منو رو سرش میذاشت امیدوارم بهترین جا باشه.بچه رو نبر پیش مامانت، ینی چی بچه طفل معصوم رو بزنی، به خدا بچه رو بزنی فردا که بزرگ شد همون کتک رو تلافی میکنه شاید کتک نزنه ولی یه جوری تلافیشو درمیاره،‌گوش نده به حرفش.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.