2777
2789
عنوان

دخترا دارم خفه میشم

84 بازدید | 10 پست

رفتم دیروز بازار یه انگشتر ازدواج ۲۰ میلیونی گم کردم چون برا انگشتم شل بود الان شوهرم باهام خیلی بدحرف میزنه و خشنه چیکار کنم جو ارومتر بشه

خب با دعوا کردن ک انگشتر پیدا نمیشه سکوت کن لازمنیس کار خاصی بکنی اوضاع خودش آروم میشه باید برع بک گ ...

حدودا چقدر طول میکشه بره بک گراند ذهنش اخه دارم دیوونه میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم یه ذره اجازه بده زمان بگذره بعد آروم بشین باهاش صحبت کن، بگو برای هر کسی ممکنه پیش بیاد و حواسمو از این به بعد بیشتر جمع میکنم و از این صحبتا 

اگه دیدی بازم ناراحته دیگه مشکل خودشه عزیزم 

عمدا که گمش نکردی 

به نظرم یه ذره اجازه بده زمان بگذره بعد آروم بشین باهاش صحبت کن، بگو برای هر کسی ممکنه پیش بیاد و حو ...

اینایی که گفتینو بگم قشنگ دو نصفم میکنه یعنی انقدر به این جمله از عمد نکردم برا بقیه هم پیش میاد حساسه که اینا باعث میشن بگیرتم زیر کتک

اینایی که گفتینو بگم قشنگ دو نصفم میکنه یعنی انقدر به این جمله از عمد نکردم برا بقیه هم پیش میاد حسا ...

یعنی چی؟ 

مگه تا حالا خودش چیزی گم نکرده؟ 

پس اجازه بده زمان بگذره، خود به خود جو آروم میشه عزیزم 

شما آروم باشین، همین کافیه به نظرم 

به وقتش هم محکم باش 

ببین عزیزم ماها از جزئیات زندگی همدیگه بی خبریم ولی اگه دیدی میخواد کتک بزنه خواهش میکنم محکم جلوش وایسا به نظرم 

آخه خدا رو خوش نمیاد 

کتک زدن چیه دیگه 

یعنی چی؟ مگه تا حالا خودش چیزی گم نکرده؟ پس اجازه بده زمان بگذره، خود به خود جو آروم میشه عزیزم شما ...

اره بهترین درمان گذر زمانه خداروشکر امشب برادرشینا میان خونمون اون موقع یه کم سریعتر جو اروم میشه