2777
2789
عنوان

مامانم گفت مهمترین رسالت یک دختر مادرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 78 پست

عیب نداره ، دیگه شما گفتی مادرتم یه زمان از این حرفا زیاد تو گوشش خوندن و الآن خودشم اینطوری شده 

بحث کردن فایده نداره ، کار خودتو انجام بده و راه خودتو برو💚

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

احتمالا با تو هم مثل ماشین جوجه کشب برخورد کردن که تفکرت این شده اشکال نداره تو هم گناه داری

واه احتمالا تو هم فک میکنی توجایگاه خدا هستی. اتفاقا من ی بچه دارم شوهرم هم دیگه نمی‌خواد ب داشتنش هم افتخار میکنم ب این ک مادرم،مادر شدم این حس شیرینو کشیدم افتخار میکنم واقعا دلم برات سوخت از چی رنج میبری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش مادرت طوری پیش میرفت که شما الان توی یک سایتی که درمورد زایمان و بچه و شیردهی هست حضور نداشتی 

وقتی تو نی نی سایتی 

ظاهراً خودتم تمایل داری 

پس چرا مقاومت می‌کنی ؟

حالا نه ک بدرد نخور باشی😁 حتما خیلی عصبانی ش کرد‌ی.

اما مهمترین رسالت زن، یعنی مادری، اتفاق خیلی بزرگیه. 

انسان سازیه، درواقع جامعه سازیه، تمدن سازی، جهان سازیه...

و مسائل دیگ در کنارش انتخابیه.

من وقتی ۱۸ ساله بودم میگفتم من اصصصصلا ازدواج نمیکنم!

کاری نداریم مهر یه بنده خدایی به دلم افتاد و بله گفتم😅

اما الان تو ۲۷ سالگی، هم ازدواج کردم، هم ارشدمو گرفتم، هم ۲ تا بچه دارم، هم یه درآمد نسبی دارم، هم دارم میخونم برا دکتری... هم ریز ریز این وسطا وقت داشته باشم یه کار هنری چیزی برا دل خودم میکنم.

هنوزم یه عالم هدف و کار دارم ک دوست دارم تجربه کنم، انجامشون بدم... و در کنارشون معتقدم ۲ تا کافی نیست😊

با این حال، هر وقت حس کردم باید بکی رو انتخاب کنم، مثلا کلاس داشتم، بچه هم مریض بوده، با اینک میتونستم بچه رو بزارم پیش کسی، و سفارش کنم داروهاشو بده و مراقب باشه، اولویتم بچه م بوده

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
بحث نکن اینجور طرز فکرها رو نمیشه عوض کرد بجاش تو کارت موفق شو

موفق شدم اونم بهم افتخار میکنه و خوشحاله ولی باز همش از بچه اوردن حرف میزنه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

من خودم عاشق مادر شدن بودم همیشه. خیلیم طول کشید شرایطمون اوکی بشه برای بچه دار شدن، و من همیشه تشنه مادر شدن بودم. حالم با مادری خوبه. ولی درک میکنم شاید یکی به هر دلیلی حالش با مادری خوب نباشه، دلش نخواد مادر بشه، یا شرایطش براش پیش نیاد. خب نشده. چیزی ازش کم نمیشه.

من الان بچه م شاید بزرگترین معنای زندگی م باشه. ولی نه لزوما تنها معنای زندگی م. من هزاران ابعاد دیگه دارم، کلی آرزو، کلی کار برای انجام دادن، کلی رسالت که برای خودم تعریف کردم.

به قول یکی از کامنتا، هیچ کس نمیتونه برای دیگری هدف و رسالت مشخص کنه. این یه چیز شخصیه.

واقعا سخته زندگی با همچین خوانواده هایی چون نمیشه تغییر داد طرز تفکرشونو فقط سکوت کن سعی کن حرفاش رو تو تاثیر نزاره زنم یه انسانه احساسات داره قدرت تصمیم گیری و اختیار داره وسیله ی جنسی و ماشین جوجه کشی نیست 

کاش مادرت طوری پیش میرفت که شما الان توی یک سایتی که درمورد زایمان و بچه و شیردهی هست حضور نداشتی وق ...

نی نی سایت برای تبادل نظر هست

نه صرفا بارداری و بچه داری اسمش به این عنوانه

ولی روزانه هزار تاپیک زده میشه با موضوعات مختلف!! 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

موفق شدم اونم بهم افتخار میکنه و خوشحاله ولی باز همش از بچه اوردن حرف میزنه

زن رو یه ماشین جوجه کشی میدونه 

بگو میخوای از الان شروع کنم داوطلب رحم اجاره ای بشم؟ 

تخمک اهدا کنم و… 

اینجوری به جای دو سه تا بچه سالی چند تا بچه تولید میکنم و مفیدترم 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …