2777
2789
عنوان

برادر زادم‌ شامپوی کراتینمو ریخته تو حموم بازی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی جونم ببخشید با اجازه😭🩷  

خانما میشه امضامو بخونید؟🥺

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎

منم خواهر مجرد دارم.همیشه میگم هر چیزی که لازم داری و مهمه برات دم دست نذار.یا در اتاقتو ببند.شما خو ...

عزیزم چرا جدیدا اکثر مادرا طرز فکر شما رو دارن عوض اینکه خودشون مراقب بچه شون باشن میگن بقیه مراقب باشن بپه من بلایی سرشون نیاره یا چیزیشونو خراب نکنه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
راه انداختم مادرش ی کلمه حرفم نزد

از این داداش و زن داداش چیزی در نمیاد خودت دیگه مراقب وسایلت باش و همه رو از دید وردار عزیزم 

بچه من دو سالش نشده بعد بچه فامیل شوهرم بیش فعاله ۶ سالشه همه ش اینو اذیت میکنه دعوا میکنه هول میده بخدا هر بار میان من پا درد میگیرم از بس مراقب دخترمم و دنبالش میدوم همه ام میگن اون بچه س تو مراقب بچه ات باش بابا اونم مادر پدر داره خوب مراقبش باشن جلوشو بگیرن