2777
2789

خانوما یه پسری سه ماه پیش پیامم داد و ازم خوشش اومد میخاست حتی بیاد خواستگاری 

من یه بار باهاش رفتم بیرون به دلم نبود ردش کردم 

بعد دوباره اصرار کرد و اینا یکی دوبار دیگه هم دیدمش 

و به مامانم گفتم همچین پسری هست و اینا درموردش تحقیق کنید 

خلاصه که وقتی چند بار باهاش رفتم بیرون فهمیدم دوسش ندارم و قبل از اینکه مامانم نتیجه تحقیق رو بگه خودم ردش کردم

گذشت تا الان بعد از دوماه پیام داد که نمیتونه بیخیالم بشه 

منم تو این دوماه خیلی اتفاقای بدی برام افتاده بود و خیلی احساس تنهایی داشتم برا همین قبول کردم دوباره یه بار باهاش رفتم بیرون دیشب 

بعد دیشب بهم میگفت میترسم دوباره بری خونه بگی نمیخامت ( چون قبلا اینکارو کرده بودم)

من بهش اطمینان دادم که اینکارو نمیکنم و چون دوسم داره میخام بهش فرصت بدم خودشو ثابت کنه

و اینکه دیشب با گوشیش از خودمون دوتا عکس گرفتم و الان تو گوشیش مونده

گذشت تا امروز به مامانم گفتم فلانی دوباره پیامم داده چی بهش بگم 

انتظار داشتم بگه بگو بیان خواستگاری 

ولی مامانم گفت بابا تحقیق کرده اصلاااااا سمتش نرو که خانواده درستی نداره و در شان ما نیست گفت دیگه باهاش حرف نزن

بچه ها چجوری ردش کنم حالا روم نمیشه با این اوصاف 

و اینکه عکسمم تو گوشیشه با توجه به اینکه تو محل کار بابامه اگه اون عکسو نشون همکارای بابام بده همه آینده و زندگیم خراب میشه تروخدا یه راهی جلوم بزارین🥲🥲

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس با عکست هم کاری نمیکنه ولی اگه اروم اروم با پدرت حرف بزنی و در جریان باشه حالا اگه مادرت بگه بهتره که قضیه ی عکس شوکه نشه. که اگه کسی پرسید بگه خواستگار یوده تفاهم نداشتن عکس ناجور که نبوده. زمان ما عکس داشتن بد بود اما الان ماشالله همه امروزی شدن  . نترس فرزندم

یه بار دیگه بااش قرار بزار بعد یه جوری گوشیشو بردار به بهانه دیدن عکستون پاکش کن سطل آشغال پاک کن و بگو درموردش باید بیشتر فکر کن بعد چند روز ردش کن

بفرما جلو ته صف مال خودمه
نترس با عکست هم کاری نمیکنه ولی اگه اروم اروم با پدرت حرف بزنی و در جریان باشه حالا اگه مادرت بگه به ...

نه نمیشه بگم خانوادم حساسن پارم میکنن

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.