2777
2789
عنوان

واااای خدا بالاخره آزمون رانندگی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست
ممنون خخخ والا چهارمین بار بود که دیگه قبول شدمامتحان کتبی رو بار اول قبول شده بودم ولی این استرس خی ...

منم کتبی بار اول بدون غلط ولی  شهری  بار سه

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم روز امتحان رانندگیم همینو گفتمولی بعدش چنان با استرس های متفاوتی آشنا شدم اینو یادم‌رفت دیگه ...

ممنون گلم

بخدا اگه بگم هنوز بعد از یه ساعت حالم عادی نشده دروغ نگفتم خیلی خال بری داشتم خداروشکر دیگه نیاز نیست تجربش کنم

مبارکه 🥰منم چند سال پیش بیشترین میزان استرس رو تو همین آزمون داشتم همیشهتو کنکور سر سفره عقد سر زای ...

ممنون

اره بخدا 

اتفاقا به شوهرم همینو گفتم ابن حسی که امروز داشتمو قبلا هیچوقت نداشتم

مبارکه منم میخوام اقدام کنم میترسم

ممنون ..تجربه ی جدیدیه..توی آموزشی و اینا خیلی خوبه لذت بخشه اما روزهای امتحان شهری چون نفرات زیادی میان و افسر امتحان میگیره استرس بالاست ..هر جی بیشتر تمرین کنی بهتره دستت راه میفته

ای خدااا عزیزم تبریک میگم انشالا دفه بعد بیای برای خرید ماشین خودت برامون بنویسی 

منم یه هفته قبل عروسیم تو ماه رمضون گرفتم 

هنوز ازمحل ازمون ردمیشم دلم میلرزه اما قشنگ بود استرساشم خوب بود 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐