2777
2789

9ماهو 4روزشه .بیشتر از دوماه دست زدن رو باهاش تمرین میکنم بابای کردن رو تمرین میکنم ولی دریغ از یه بار انجام دادنش از نگرانی و استرس دارم دق میکنم😥😥

چهاردستو پا میره میگیره بلند میشه 

اسی اون همش ۱۰ ماهششه انتظار داری پاشه بندری برقصه

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتو مثل من بدبخت نکن انقدر سر این چیزها حرص خوردم دق کردم من پسرم ۱۸ ماهگی دس دسی و بای بای و اشاره یاد گرفت نگران نباش زودی یاد میگیره مدام هی تکرار کن جلوش

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

دخترمنم دوماه بای بای کردیم دس دسی کردیم تا یه ذره کج کجی انجام داد

الان ۱۴ماهشه عادی شده

بعضی بچه ها جلوترن بعضی ها عقب تر

بچتو با کسی مقایسه نکن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

کوچیکه هنوز خب😐 

بعدا که یه کم بزرگتر شد هم بنظرم باهاش بیشتر بازی کنی خودش خوب میشه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

دغدغه من تو کل اون دوره و لذت نبردن از اون تایم از زندگی چون فک میکردم بچم عقب میمونه 

ولی دیدم نه بابا همه بچه ها همینن و ما مادر ها انتظارمان بیشتره چون بقیه میپرسن 

بزار عادی پیشرفت کنه و نگران نباش و بیشتر تو جمع بچه ها باشه زودتر همه چی رو یاد میگیره

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
نه ولی خب یه دست زدن رو بچه ها از 8 ماهگی باید انجام بدن یا بای بای کردنو

نه بابا دختر من یکسالگی انجام داد اینارو

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷