2777
2789
عنوان

عروس هلندی

34 بازدید | 8 پست

بچها عروس هلندیمو ۳ روزه گرفتم ۳ ،۴ ماهشه ولب اصلا جیغ نمیزنه ماله پسر داییمم فکرکنم همینقدر سنش باشه ولی اون جیغ میزنه بازی میکنه این چشه هرچقدر باهاش بازی میکنم حتی جیکم نمیگه☹️☹️ همشم چرت میزنه غذا میخوره چرت میزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولا که مبارکت باشه عروسک قشنگت

دوما که مقایسه نکن با مال دیگران چون باهم فرق داره رفتاراشون و مثلا ممکنه اون نر باشه مال شما ماده یا برعکس 

سوم اینکه جاش عوض شده شاید رفته توو لک 

اگه غذا نمیخوره حتما ببرش دامپزشک وگرنه این حالتش واسه تغییر محیط زندگیشم میتونه باشه و فقط زمان لازم داره

هنوز بهت عادت نکرده الان مضطربه محیطش عوض شده 

عروس هلندیا خیلی باهشون 

بزارش یه جای اروم 

مثلا گوشه میز عسلی یا روی میز بغل دیوار 

ک شمارو ببینه و نسبتا ام ازتون دور باشه 

یواش یواش خودش شروع میکنه به کنجکاوی 

دمای محیطشم چک کن سرد نباشه =) 

بهش سیب بده   سیب زمینی و سبزیجات  پسته و گردو و.... حتی نون تازه       هنوز غریبی میکنه براش اسم بزار صداش کن قربون صدقش برو بگو آفرین ودست بزن براش   جیغ بزنه خوب نیست  عروس هلندی ها تنبل شکمو و اخمو و زود رنج هستن 

اولا که مبارکت باشه عروسک قشنگتدوما که مقایسه نکن با مال دیگران چون باهم فرق داره رفتاراشون و مثلا م ...

میگم شما هم ظاهرا واردید میشه ب من کمک کنین 

عروس هلندی من تقریبا ۷ ماهشه 

الان دوماهه داره پر ریزی میکنه 

نباید پر ریزیش تموم میشد ؟؟

یعنی کچلی اینا نداره ها کاملا سر حال . پراشم پره ولی گاها یکی میندازه 

میگم شما هم ظاهرا واردید میشه ب من کمک کنین عروس هلندی من تقریبا ۷ ماهشه الان دوماهه داره پر ریزی می ...

نه عزیزم اون مشکلی نداره

پرریزی اگه اونقد زیاد باشه که به کچلی برسه مشکل محسوب میشه 

و دقت کن ببین پرندت حالتش مثل همیشه ست یا عصبیه یا افسرده و کم تحرک.اگه مثل همیشه ست نگران نباش.