2777
2789
عنوان

کسایی که لازک کردن ییان

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 44 پست
نه من کلا درد نداشتم فقط لنز پانسمان یکم اذیت میکردهر چشم ۵ دقیقه ولی خوب قبلش ۲ ساعت معطلی داشتیم ت ...

ممنونم 🤍🤍🤍

من ۱۸ سالمه ک نمره چشمم هنوز ثابت نشده و ۳ ساله عینک میزنم

خدا کنه زودتر ثابت بشه

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لازک قدیمی تر از لیزیک و مدت زمان مراقبت لازم از لیزیک بیشتره و درصد خطاش کمترهمنم موندم لازک کنم یا ...

لازک جدید تره، البته من توصیه میکنم اگه تهران هستین یا میتونین برین، اسمایل خیلی بهتره و پیش رفته ترین روش موجوده من چون شرایطشو نداشتم همون لازک رو انجام دادم

لازک جدید تره، البته من توصیه میکنم اگه تهران هستین یا میتونین برین، اسمایل خیلی بهتره و پیش رفته تر ...

اسمایل تازه اومده؟

روش جدیده؟

من تحقیقاتم راجب عمل واسه پارسال خیلی جدید نیست

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
اسمایل تازه اومده؟روش جدیده؟من تحقیقاتم راجب عمل واسه پارسال خیلی جدید نیست

بله اسمایل خیلی روش بهتری البته باید قرنیه هم مناسب باشه برای این عمل 

فعلا فقط تهران اسمایل انجام میده 

فرقش با لازک اینه که قرنیه برش نمیخوره و فقط باید به نور نگاه کنید و تمام

دوره نقاهت هم کلا یک روزه و تمام

اگه تهران هستین پزشکتونو معرفی میکنید؟

من ۱۳ سالم بود چشمام ضعیف شد با نمره ۱ ، یه مدت بعدش شد ۲

دو ساله کاملا ثابت ثابته ، اصلا تکون نخورده

نزدیم ۱۸ سالگی ام الان

دو دلم عمل کنم یا نه ، و اینکه لازک بهتره یا لیزیک

با توجه به اینکه چشمام دور بین یا آستیگمات هم نیس

فقط نزدیک بینه

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

ممنونم 🤍🤍🤍من ۱۸ سالمه ک نمره چشمم هنوز ثابت نشده و ۳ ساله عینک میزنمخدا کنه زودتر ثابت بشه

فعلا زوده بزار حتما ثابت شه و اگه تونستی اسمایل انجام بده البته ضخامت قرنیه باید مناسب باشه