2777
2789
عنوان

کسی میگه خدا منو دوس داره بهم پسر داده بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 47 پست
بعضیا کلا فضول زندگی بقیه هستن یه دونه بچه بیاری گیر میدن پس باشه دختر باشه گیر میدن آخه یکی نیست بگ ...

صدبار گفتم

ولی گوش نمیدن اصلا

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش بگو همون پسر فردا زن میگیره ب یه ورت هم حسابت نمیکنه بهش بگو بدبخت فردا گریه کن میخوای دختر ندار ...

متاسفم برای طرز فکرتون

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای خدا کاش منقرض بشن اینا 

خاله منم وقتی فهمید بچه عروسش پسره گفت ماشالله عروسم خیلی زبله معلوم بود بچش پسر میشه

انگار اونایی که بچشون دختره زبل نیستن😡

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

خدا به دلت صبربده عزیزدلمواگذارشون کن به خداغصه نخور ولشون کن

قربونت برم

ممنونم

بعضی حرفها ادمو داغون میکنه

حتما خدا چیزی دونسته به من دختر نمیده

ما هم داریم یکی از ایناتمام حرفش اینه زندگیه متاهلی بچه هست بدون بچه پوچه مخصوصا پسرپیش منی که بچه ن ...

اینجور آدما بچه رو صلاح میدونن واسه تضمین زندگی پسر هم می‌خوان که جاشون محکم بشه تو افکار پوسیده و عقب افتاده موندن ارزش خودشونو فقط تو بچه و پسر داشتن میدونن اصلا ناراحت نشو بسپار به خدا 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
قربونت برمممنونمبعضی حرفها ادمو داغون میکنهحتما خدا چیزی دونسته به من دختر نمیده

والا پسر و دختر نداره هردوش عزیزه 

من خودم دست خودم نیست چون یه دونه داداش دارم دایی ندارم دلم بیشتر پسر میخاد ولی بازم هیچیش دست من نیست همش قسمت و نصیبه

والا پسر و دختر نداره هردوش عزیزه من خودم دست خودم نیست چون یه دونه داداش دارم دایی ندارم دلم بیشتر ...

دقیقا

خدا فقط خودش میدونه چیکار کنه

اینجور آدما بچه رو صلاح میدونن واسه تضمین زندگی پسر هم می‌خوان که جاشون محکم بشه تو افکار پوسیده و ع ...

دقیقا منظورش همینه

من یکیو میشناسم دو تا پسر جوون داشت هردو رو پشت سرهم از دست داد اگه خدا بخواد ۱۰ تا هم داشته باشی ازت میگذره و باز تو میمونی و شوهرت

یبارم گفت اونی که میخواد بدون بچه زندگی کنه

شوهرش باید مال و اموال داشته باشه تا به نامش کنه وگرنه ارزش نداره 

چرا باید دل یکی مثل من رو بشکنه که کوچیکترین تقصیری ندارم و دست من نبوده و نیست

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
وای خدا کاش منقرض بشن اینا خاله منم وقتی فهمید بچه عروسش پسره گفت ماشالله عروسم خیلی زبله معلوم بود ...

پس فردا انتظارشون از دختره بیشتره تا پسر

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
پس فردا انتظارشون از دختره بیشتره تا پسر

همین والا چه فرقی میکنه به خدا

جفتشون عزیزن

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

دقیقا منظورش همینهمن یکیو میشناسم دو تا پسر جوون داشت هردو رو پشت سرهم از دست داد اگه خدا بخواد ۱۰ ت ...

من نمیدونم اینا از دل شکستن نمی‌ترسن نمی‌ترسن خدا از بچشون در بیاره . به حرف های پوچ اینا اهمیت نده قطعا اینا آدم های سالمی نیستن بگو انقدر به خودت نناز پسر داری بچه داری خدا جای حق نشسته

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
من نمیدونم اینا از دل شکستن نمی‌ترسن نمی‌ترسن خدا از بچشون در بیاره . به حرف های پوچ اینا اهمیت نده ...

یبارم یک خانمی فوت شده بود بدون هیچ اولادی

بعد تو جمع گفت فلانی یعنی شوهرش گفته چقدر بدجنس و سیاه دل بوده که خدا بهش اولاد نداده و غش غش خندید

خواهر اگه بدونی چه حالی داشتم الآنم اشکم داره میاد

فقط سپردم به بالایی

ببخشید سر تورو هم درد آوردم فقط میخواستم بدونین چه آدمایی پیدا میشن 🥲

ممنونم ازت❤️

بابا ول کنید هرچی خدا بده یا حتی نده خوبه بااین حرفا باعث غضب خدا میشید چقدر تو دنیا غرقن بعضیا

نه دختر و نه پسر هیچکدوم تضمین خوشبختی و عاقبت بخیری نیستن آخر عاقبت همه بدست خداست