یا همش به پسر داشتنش افتخار میکنه و فخر میفروشه جوابش چیه؟
من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته 🎨😂 دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حتی این تاپیکم زدنش مسخره ست. حتی کسی که تاپیک برعکسشو میزنه. انگار دارین درباره جنس تو بقالی حرف میزنید. شما چ میدونید بچتون میخواد حرمله بشه یا مریم میرزاخانی؟ پس چ فرقی میکنه چی باشه
تمام حرفش اینه زندگیه متاهلی بچه هست بدون بچه پوچه مخصوصا پسر
پیش منی که بچه ندارم 💔
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
پسرم داشته باشی دختر نداشته باشی میگن خدا هرکس و دوست داره دختر میده کلا مردم همش حرف میزنن بیخیال
مردم مرررررض دارن
الان به من میگن یه دختر بیار
ول کن نیستن
آقاجون من با پسرم خوشم
راحتمون بذارین
👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
مردم مرررررض دارنالان به من میگن یه دختر بیارول کن نیستنآقاجون من با پسرم خوشمراحتمون بذارین
بعضیا کلا فضول زندگی بقیه هستن یه دونه بچه بیاری گیر میدن پس باشه دختر باشه گیر میدن آخه یکی نیست بگه به شما چه ربطی داره. شماهم این دفعه محترمانه بهشون بگو
بهش بگو همون پسر فردا زن میگیره ب یه ورت هم حسابت نمیکنه بهش بگو بدبخت فردا گریه کن میخوای دختر ندار ...
چقدر بیفرهنگین واقعا
من هردوتاشو دارم ولی واقعا چه فرقی داره جنسیت مهم اینه صالح باشه آینه دق پدرومادرنباشه بقیه اش مهم نیست خدا همه مونو عاقبت به خیر کنه و بچه هامونو به راه راست هدایت کنه