2777
2789
عنوان

با اون همه پولداری جورابش پاره بود😂

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست

با این همه دقت به جزییات زندگی ایشون، از اين موضوع پیش پا افتاده که نخ جوراب به دلایل متعدد می‌تونه آسیب ببینه و جوراب سوراخ بشه نااگاهید!

ضمن اینکه برای یک انسان اخلاقی، مال زیاد و کم آدم‌ها ملاک احترام نیست!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
آره.تو فامیل ما هم از این جور چیز ها دیدم😂دایی خودم.۳ تا خونه داره ۳ تا ماشین یه شاسی بلند یه ساینا ...

اتفاقا زرنگ و اقتصاد دان هست آفرین بهش معلومه حسابگر خوبیه وپول الکی خرج نمیکنه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجور چیزا یه چیزی هست که شخصیت آدمارو میاره پایین 

چه پولدار چه بی پول .الان دیگه فقیرشم پول یه جورابو داره 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

شوهر من‌پونصد مدل جوراب داره

چون جوراباشو چک نمیکنه ،گاهی میبینم سوراخ دار پوشیده😶

منم میندازم تو هم میشورم لباسشویی گاهی سوراخو نمیبینم،میزارم تو سبد، همونجوری میپوشه بدون دقته

چقدر بده اینجوری ب خواهرت بگو حداقل ی جفت جوراب برا شوهرت بخر ابروتون جلو بقیه نره

وای چه زبون تندی ...

به نظرتون عقل خواهرش نمی‌کشه به این مسئله؟

چرا باید حتما زخم زبون بزنه و متلک بندازه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

وای چه زبون تندی ...به نظرتون عقل خواهرش نمی‌کشه به این مسئله؟چرا باید حتما زخم زبون بزنه و متلک بند ...

متلک نه خب خواهرشه

جلو اینا هیچی ولی اگه اینجوری برن خونه ی یکی خب خیلی براشون زشته

ادم از نزدیکانش دلگیر نمیشه ولی بعدها تو فامیل بپیچه ک فلانی ی جوراب درست پاش نمیکنه خیلی بدتره ک 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

متلک نه خب خواهرشهجلو اینا هیچی ولی اگه اینجوری برن خونه ی یکی خب خیلی براشون زشتهادم از نزدیکانش دل ...

بابا بنده خدا یک بار اصلا شاید ندیده که پاره شده 

نباید همین یک بار رو سیخ داغ کرد زد توی چشم هاشون

مطمعنن خواهرش شب که فهمیده کلی جوش زده

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بعضیا خدایی خسیسن حالا شاید این بنده خدا نمیدونسته که جورابش پاره 

این اتفاق برای من پیش اومده 😁من داخل خونه عادت دارم جوراب بپوشم 

نوبت لیزر داشتم رفتم بعدش اومدم خونه شب موقع خواب  دیدم یا خداااا کف جوارب  دو تا پاهام  سوراخ سوراخه یعنی افتضاح بود😅😅 اون پارگیها من اصلا متوجه نشده بودم که جورابم پاره شده 🙈🙈

بابا بنده خدا یک بار اصلا شاید ندیده که پاره شده نباید همین یک بار رو سیخ داغ کرد زد توی چشم هاشونمط ...

میگه اندازه سیب زمینی ادم محاله متوجه سوراخ سیب زمینی نشه

بعضیا بیشتر ب فکر جمع کردنن دلشون نمیاد چیزی بخرن

باید از ی جا یاد بگیرن

اگه اولین بار باشه اوکیه ولی من بشخصه برسم ببینم جورابم سوراخه درمیارم 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میگه اندازه سیب زمینی ادم محاله متوجه سوراخ سیب زمینی نشهبعضیا بیشتر ب فکر جمع کردنن دلشون نمیاد چیز ...

به نظرم استارتر بزرگ نمایی می‌کنه 

چون هدفش مسخره کردنه 

غلو می‌کنه تا تایید جلب کنه 

به نظرم استارتر بزرگ نمایی می‌کنه چون هدفش مسخره کردنه غلو می‌کنه تا تایید جلب کنه

چی بگم

همین ک انقدر بزرگ جلوش داد معلومه از شخصیتشون خوشش نمیاد بخاطر همون میگم