2777
2789
عنوان

آخه منه دختر بی هیچ پشتوانه بی هیچ سرمایه ای چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 22 پست
احتمالا مشکل اعصاب و روان دارن چون اصلن طبیعی نیستش اگه اجازه میده بت دنبال کار پاره وقت بگرد زیاد خ ...

بله مشکل اعصاب و روان داره

کتک میخورم

فحش میخورم

کار میکنم ولی چون درس میخونم توانم نمیرسه زیاد روش متمرکز باشم که درآمدش زیاد شه بتونم برم برا خودم

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    
بله مشکل اعصاب و روان دارهکتک میخورمفحش میخورمکار میکنم ولی چون درس میخونم توانم نمیرسه زیاد روش متم ...

عزیزم خونه پدر هستی متاسفانه باید تحمل کنی 

تا بری و مستقل شی 

گوشتو یه در کن یه دروازه 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب داری کار می‌کنی از نظر مالی مستقلی دیگه

درآمد زیادی ندارم در حد رفع نیاز بعضی چیزام گاهیم اصلا درآمد ندارم

در کل درآمدم داشتم هیچ فرقی تو شرایط من نمیکرد وقتی نه پوشش دلخواهتو داری نه مکان رندگی دلخواهتو داری نه حقوقی که حقته رو داری به چه کارم میومد

نمی‌دونم‌ها، این نظر شخصیه 

ولی من جای تو بودم، کمتر خرج می‌کردم ولی پولی ازشون نمی‌گرفتم

مثلا جای سالی 10 تا مانتو یدونه می‌خریدم ولی همون یدونه رو با پول خودم می‌خریدم 

چون فکر می‌کردم وقتی ازشون پول نگیری، برششون روت خیلی کمتر می‌شه 

نمی‌دونم‌ها، این نظر شخصیه ولی من جای تو بودم، کمتر خرج می‌کردم ولی پولی ازشون نمی‌گرفتممثلا جای سال ...

سالی ده تااا مانتو سالی یکیم نمیخرم به خدا...

تا میتونم نمیگیرم ولی....بیخیال 

درآمد زیادی ندارم در حد رفع نیاز بعضی چیزام گاهیم اصلا درآمد ندارمدر کل درآمدم داشتم هیچ فرقی تو شرا ...

ببین ما دو تا اسقلال داریم 

مالی و روانی 

درسته استقلال روانیه آزادی واقعی رو میده، ولی نکته این‌جاست که یه موقعایی وابستگی مالی می‌تونه استقلال روانیت هم ازت بگیره 

و از اون طرف برای کسی مثل تو که بچشونی و ناخودآگاه از خیلی کوچیکی این وابستگی روانی شکل گرفته، استقلال مالی می‌تونه یه قدم خیلی بزرگ برای استقلال روانی باشه

در کل نمی‌خوام بگم هر کی از نظر مالی مستقله از نظر روانیم مستقله، ولی پیش نیاز این استقلال روانی استقلال مالیه اول

بعد ممکنه به قدم‌های دیگه‌ای هم نیاز باشه

می‌دونم درآمد داشتن چقدر سخته به خصوص برای یه دختر به قول خودت بی‌پشتوانه 

من پشتوانه مالی و عاطفی داشتم، درس هم نمی‌خونم، ولی همین الان بعد از 7 ماه تلاش تو مترو ام شاغل بشم و درآمد ثابت داشته باشم

خلاصه می‌دونم چقدر سخته ولی اگه می‌خوای از این شرایط خارج بشی نیازه