2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه ۶ ماهه غذای اصلیش شیر نیست؟نیاز به اب خوردن نداره که غذاهم بخوره در حد تنوعی و اشنا شدن با مزه ه ...

ازه شیره عزیزم

ولی غذای کمکی از شش ماهگی شروع میشه ...چون غذا کمکی میخوره ممکنه تشنش شه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
ازه شیره عزیزمولی غذای کمکی از شش ماهگی شروع میشه ...چون غذا کمکی میخوره ممکنه تشنش شه

فک نکنم نیاز باشه بدید 

بخصوص اگه شیر خشکم میخوره اصلا نیاز نیس

ولی خب من از اخرین باری ک بچه بزرگ کردم ۱۰ سالی میگزره شاید دقیق یادم نباشه از یه مامانه جدید بپرسین😅😅

من وقتی زایمان کردم یه متخصص اطفال که پیر هم بود گفت حرف دکترا رو گوش نکنید یه قاشق چای خوری آب جوشی ...

چجوری نیازشو‌متوجه شم

قبل شش ماه آب فکرکنم نیازی نیست

اگه توجه کردی اول شیر مادر رنگش حالت آبه...اون برای رفع تشنگی نوزاده بعدش حالت شیری رنگ میشه برای رفع گرسنگی 🫠

ماهم موندیم تو‌کار این متخصصا آب بدیم یا ندیم

البته الان شش ماهش پر شده گذشته نوزادم

فک نکنم نیاز باشه بدید بخصوص اگه شیر خشکم میخوره اصلا نیاز نیسولی خب من از اخرین باری ک بچه بزرگ کرد ...

شیر خشک نمیخوره

🤭زیاد بهش آب نمیدم

کاش نوزادا حرف زدن بلد بودن😂😂😂میفهمیدم تشنشه یانه

شیر خشک نمیخوره🤭زیاد بهش آب نمیدمکاش نوزادا حرف زدن بلد بودن😂😂😂میفهمیدم تشنشه یانه

اره دقیقا😂😅😂

اگه خوشش میاد و واسه خوردن اب علاقه نشون میده بهش بده بعد غذا مثلا ی قاشق 

که طعم دهنشم عوض بشه

از رو مقدار جیش کردنشم میتونی متوجه اب بدنش بشی=) 

اگ اب بدنش کم بشه کم جیش میکنه و اگه زیاد بشه تند تند پر میکنه مای بیبیشو 

اره دقیقا😂😅😂اگه خوشش میاد و واسه خوردن اب علاقه نشون میده بهش بده بعد غذا مثلا ی قاشق که طعم دهنش ...

تا قبل شش ماهگی پوشکش زود به زود پر مبشد الان چندساعت بگذره بکم پوشکش پر میشه

حتی پی پی هم کم میکنه

تا قبل شش ماهگی پوشکش زود به زود پر مبشد الان چندساعت بگذره بکم پوشکش پر میشهحتی پی پی هم کم میکنه

تا ی مقداریش طبیعیه معده اش داره برای هضم یه مدل غذای جدید تلاش میکنه=*)

اگرالان ۶ماهگیش تموم شده،فصل زمستان هست مثلا۴ساعتی یه بارآب بده.شب هم که خوابه وهیچی..ولی اگرتابستان بوددوساعتی یه بار.هرچی بخوره.نهایتش هربار۴قاشق غذاخوری آب بخوره تواین سن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
اگرالان ۶ماهگیش تموم شده،فصل زمستان هست مثلا۴ساعتی یه بارآب بده.شب هم که خوابه وهیچی..ولی اگرتابستان ...

ممنونم از راهنماییت عزیرم😍