2777
2789
عنوان

چرا اینقد دروغگو زیاد شده تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 37 پست
پروفایلت حس خوبی بهم داد

عزیزمی🙂🤍

خنده‌هایِ تزئینی لبانِ لال محکوم به تحمل و امیـد. .اعتیاد پیدا کردمبه کافئین قهوه چشات!^^👁🤎 با همون پسر خوشگله نامزد کردم و بالاخره بعد کلی سختی به هم رسیدیم و مال هم شدیم🤍🦋:)       مغزهایمان‌پرازامیدوآرزوبادستهای‌خالی؛دنیای‌عجیبی‌است . .)!📽›  شنوای حرفای قَشنگتـونم 🫂🩵.                                                 https://daigo.ir/secret/4749423109

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلا مجله بود مردم داستانای ساختگیو تو مجله میخوندن الان مجله تبدیل به سایت و فضای مجازی شده هرکی قوه تخیلش کار میکنه میاد اینجا داستان مینویسه 

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

والا فقط بخون ببین چیا میگن شاخ در میاری😂😂😂

خیلی باحالن🤣🤣🤣🤣🤣اینجا  دارن حیف میشن

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...