2777
2789
عنوان

😭 معلما دانش اموزای شما هم همینند

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 32 پست
دریای چیه

سوالش این بود 

انسان ها از دریا چه استفاده هایی میکنند

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
امتحانتو بگیر در سختترین حالت ممکنم بگیر،برا چی اصلا از نمونه سوالاتت امتحان گرفتی؟مشکل اوناس نمره ن ...

مشکل اینجاست که آموزش و پرورش  فقط معلم را مسئول نمره نیاوردن دانش آموزان میدونه . یعنی نه کم کاری دانش آموزان و نه ضریب هوشی پایینشون  نه بی توجهی والدین و نه حجم بالای کتاب های درسی و نه شرایط غیر استاندارد آموزشی  هیچکدوم  برای آموزش و پرورش محلی از اعراب نداره

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر کلاس بقیه معلم ها هم همینجورین یا فقط سر کلاس شما؟

من فکر میکردم منم 

ولی همه هستن. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
مشکل اینجاست که آموزش و پرورش فقط معلم را مسئول نمره نیاوردن دانش آموزان میدونه . یعنی نه کم کاری د ...

بخدا اسکرین بفرستم براتون دلتون برام می وسوزه تا یک شب دشب جواب دادم 

گروه نکات مهم امتحانی گفتم. 

صوت فرستادم 

سر کلاس گفنم 

خدا صبر بده همینن بچه های الان

بله مدیر میگفت نمره نده بهشون. ولی به نظرتون مشکل نمیشه برام. 

مشکل اینجاست که آموزش و پرورش فقط معلم را مسئول نمره نیاوردن دانش آموزان میدونه . یعنی نه کم کاری د ...

من واقعا نگران اینده این مملکتم.اینا قراره بشن دکتر مهندس معلمای اینده...با این حجم از بیسوادی چی قراره سرمون بیاد خدا میدونه.معلم دختر من ۱۰تا سوال ریاضی داده با جواب.گفته همینا میاد نه کمتر نه بیشتر.همونو خیلیا افتادن.به خدا که تصورشم بدنمو میلرزونه

من فکر میکردم منم ولی همه هستن.

عزیزم واقعیت اینه اکثر دانش آموزان امروزه  فقط جاذبه های فضای مجازی رو دوست دارن و درک میکنن  اصلا اطلاعات عمومی و قدرت تحلیل ندارن  حتی خیلی از دانش آموزان به اصطلاح زرنگ که فقط به زور والدین درس میخونن دوپینگ میشن یعنی شما سوال را کمی تغییر بدی اصلا نمیتونن جوابگو باشند.  ساده ترین مسائل اجتماعی رو درک نمیکنن ‌‌مطالب سال‌های پیش را کاملا فراموش میکنن .دقت و تمرکز ندارن حافظه شون ضعیفه .  و متاسفانه والدینشون فکر میکنن چون بچه شون سرش توی گوشیه خیلی باهوشه و براش ذوق هم میکنن در صورتی که  از نظر ذهنی بسیار ضعیف هستن

من واقعا نگران اینده این مملکتم.اینا قراره بشن دکتر مهندس معلمای اینده...با این حجم از بیسوادی چی قر ...

دکتر مهندس که فدای سرت  .چه بسا مسئولیت تصمیم گیرنده برای  مردم  داشته باشند .🫡🫢🤷‍♀️

بعد از ۱۲ سال تجربه فهمیدم کسانی که نخوان بخونن و بفهمن جواب درست رو براشون روی برگه بنویسید هم متوحه نمیشن. 

بی تفاوت رد بشید و بیشتر از حد از خودتون مایه نذارید و به بچه ها هم باج ندید. من تحت هیچ شرایطی حتی اگر مدیر ازم بخواد هم باج نمیدم. اما سر جلسه تا جایی که دستم باز باشه اگر نیاز داشته باشن، راهنمایی میکنم. و همین باعث میشه که فکر تقلب به سرشون نمیزنه اصلا.

موفق باشید. 

من خودم دانش آموز ام ولی خدایی بچه های الان خوب درس نمیخونن به هیچی اهمیت نمیدن هرچند درس هاهم سخت و آموزش ایراد داره 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

هی خواهر 

چی بگم واقعا حق داری 

من مادر از دیشب دارم با پسرم کار میکنم امروز امتحان قرآن دارن

بهش میگم رکوع چه ذکرباید بگی؟ جواب 

سبحان رب اعضا 🫢

میگم قنوت چی میگن؟ 

ربنا آتنا حسن 😐

باور کن همین😔 

آخر گفتم برو رهاش کردم. 😔

من یبار سر یه کلاس بودم 

معلمشون یه سوال رو حل کرد گفت این سوال مهمه

پنج دقیقه بعدش امتحان گرفت 

دقیقا همون سوال رو حتی اعدادش رو تغییر نداد،خود خودش رو اورده بود،تقریبی بخوام بگم 70 درصد بچه ها حتی جواب هم نداده بودن،از اونایی که جواب داده بودن هم فقط دو نفر جوابشون درست بود.