امروز امتحان داشتم دیشب همه سوال ها رو باهاشون تک به تک کار کردم گفتم مهم هست.
امروز دانش اموز میگفت این سوال های الکی از کجا اومده.
واقعا این قدر تنبل هستن که حتی پی دی اق هم باز نکنند
مدرسه خاص هم هستند.
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
معلم های ماهم همرو تمرین کردن ریاضی مون یه نمونه سوال بهمون داد کپی همون بدون ذره ای تغییر آورده بود همه مونده بودن ولی من اونارو فقط خونده بودم از شانسم همونا بود
سخت نگیر خواهشا اونی ک بخواد درس بخونه خودش میخونه
سخت گیری کجا بود میگم پی دی اف باز نکرده بود.
سوال فرستاده بودم
امتحانتو بگیر در سختترین حالت ممکنم بگیر،برا چی اصلا از نمونه سوالاتت امتحان گرفتی؟مشکل اوناس نمره نمیارن نه شما.تنها وظیفشون درس خوندنه اینم اینجوری میکنن
نمونه دولتی یعنی؟چقد ولشون کرده مدیر مدرسه به شما مربوط نیست چرا روحیه خودتونو خراب میکنین به مدیر ب ...
دیگه خستم.
این قدر نفهم بازی.
میگم دریای به بدرد چی میخوره شما خودت از خودت بنویس. کتاب یادت نیست
باز نمیفهمه
امتحانتو بگیر در سختترین حالت ممکنم بگیر،برا چی اصلا از نمونه سوالاتت امتحان گرفتی؟مشکل اوناس نمره ن ...
یک پی دی اف فرستادم.
۶ صفحه نمونه سوالات بود
درس به درس موقع درس دادن سوال گفتم
موقع تدریس گفتم نکات مهم