2777
2789
عنوان

یه نصیحت به دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 18 پست
اونجارو ام نمیتونی تحمل کنی پس فرار چاره ی کار نیست

وقتی خونه پدری و نتونی تحمل کنی میگی شانسم و امتحان میکنم شوهر میکنم شاید اونحا بهتر باشه و بعد اگه بدم بود باز باید تحمل کنی چون خونه باباتم نمیخوای برگردی

بستگی داره چرا بخوای بری از خونه پدرت و چیکار کرده باشن باهات 

اینقدر چیزای عجیب دیدم 

دخترای مجردی میشناسم .‌پاک و صاف و ....هستن .

موقع ازدواج منتظر  کیس مناسب نشستن 

کیس مناسب اومد و ازدواج کردن و عروسی گرفتن و رفتن سر خونه زندگیاشون .

بعد چند ماه شوهراشون بهشون خیانت کردن. صیغه کردن .

زیاد دیدم .‌الان ازدواج سنتی رو قبول ندارم .‌

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی خونه پدری و نتونی تحمل کنی میگی شانسم و امتحان میکنم شوهر میکنم شاید اونحا بهتر باشه و بعد اگه ...

مگه تخم مرغ شانسیه ک شانسم رو امتحان کنم 🤦‍♀️

بحث یه عمر زندگیه 

آدم خوب اومد اره . ولی ن که بخاطر فرار ب هر کسی بله بدی 

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️
مگه تخم مرغ شانسیه ک شانسم رو امتحان کنم 🤦‍♀️بحث یه عمر زندگیه آدم خوب اومد اره . ولی ن که بخاطر فر ...

تا وقتی تو شرایطش نباشی نمیدونی عزیزم 

من دیدم دختره خونه پدرش کتک میخوره به قصد کشتن و مریض بود حتی دکتر نمیبردنش و... خیلیم خوشگل و خوش هیکل بود واقعا ولی اون‌موقع خواستگار خوب نداشت و همین که یه آدم بیست سال بزرگتر از خودش اومد ازدواج کرد که فقط بره اگه میموند واقعا شاید میمرد چون بخاطر کتکایی که خورد سرش مشکل پیدا کرده بود دیگه معلومه این آدم حاضره هرجوری شانسشو امتحان کنه فقط از اون شرایط خلاص بشه

کلا غریزه انسان اینه که برای نجات پیدا کردن از شرایط سخت و بد هرکاری میکنه