2777
2789

اولا اینکه 43سالشه.معلمه. همش به یکی از زن داداشام چسبیده هرچی اون میگیره اینم میگیره ینی فرض کن این کت قهوه ای خرید اینم مثل اون دقیقااا حتی رنگش و از اون یکی زن داداشم بدش میاد. اونم همش میگه من چیکار کردم که از من بدش میاد؟

بعد حالت تهاجمی رفتار میکنه مثلا من یه بار بیرون دیدمش گفت چرا سلام نمیکنی گفتم آقا بخداسلام کردم میگه نه.وقتی ام میاد خونمون اخم میکنه از جاش بلند نمیشه به شوهرشم زود میگه بریم هرچی هم بش تعارف کنیم میگه اشتها ندارم. همشم از بقیه ایراد میگیره اصلا آدمی رو زمین نیست که ازش ایراد نگرفته باشه فقط سمت خونوادشه. خب بهرحال احترام خیلی مهمه.

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر جور هست بزار خوش باشه

مگه چیکارش کردم

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

مهم برادرت است که احتمال زیاد دوست داشته همسر معلم داشته باشه تا خودش خرج خودش را بده و از برادرت پ ...

داداشمم معلمه ولی خدایی ربطی به شغل نداره. بحث احترامه

این آدم با این توصیف ها یه آدم کاملااا سمی هست. حالا چون زن برادرته دلیل نمیشه خیلی بچسبی بهش هر چی فاصلتو باهاش حفظ کنی آرامش خودت بیشتره. 

بهت توصیه می کنم حتماااا ویدیو های دکتر نهضت فرنودی در مورد آدم های سمی رو تو یوتیوب ببینی. لینکشو برات میزارم:

https://youtu.be/qAi5CvY1Ikk?si=HOf5Gp7FeNQWuXpz

مریضه خب قشنگ

بخدا دیوونمون کرد  پسرش 14 ، 15 سالشه. یعنی همه این سالا که عروسمون بود این حرکاتو کم کم رو کرد.

این آدم با این توصیف ها یه آدم کاملااا سمی هست. حالا چون زن برادرته دلیل نمیشه خیلی بچسبی بهش هر چی ...

خب آخه دلم برا خواهر و مادرم میسوزه بخدا قسم احترام  خاصی براش قائلن. خواهرم بچش تو شکمش مرد بستری بود این رفت تو بیمارستان همش سرش غر میزد که چرا نگفتی بارداری ها؟ خواهرم گفت خو چیکار کنم زنگ بزنم بگم باردار شدم؟

خب آخه دلم برا خواهر و مادرم میسوزه بخدا قسم احترام خاصی براش قائلن. خواهرم بچش تو شکمش مرد بستری ب ...

می دونم چقدددر از حرفاش و کارهاش ناراحت میشین و غصه می خورین. کاملا درکت می کنم برخورد داشتم با اینجور آدم ها. ببخشید اینو می گم ولی حقیقته ما فقط می تونیم آدم های مریض و سمی رو کنار بزاریم از زندگیمون وظیفه درمان کردنشون دیگه با روانشناس و روان پزشکه عزیزم. شما مشخصه خانواده محترمی هستین که همیشه ملاحظه حرفها و رفتارهاتون رو می کنید ولی متاسفانه یه وصله ناجور چسبیده بهتون😔