2777
2789
عنوان

جالبه بدونین که لرها و کردها

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 86 پست
چون شیراز خودش داره به دست لرها میچرخهو اینکه اکثریت به اصلاح شهری یا فارسها نمیدونن هفتمین پدربزرگش ...

ما شجرنامه ده نسل قبلمون ثبت شده و کتاب اش داریم و امضا شده هر نسل هم دوباره ثبت میشه 

بختیاری هستم لر بزرگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون شیراز خودش داره به دست لرها میچرخهو اینکه اکثریت به اصلاح شهری یا فارسها نمیدونن هفتمین پدربزرگش ...

شیراز لر نیستن چی میگی تو شما کل ایرن ۸ میلیون ۶ درصد ایران فارس ها ۶۵ درصد ایرانن دروغ نگو من شیرازیم شهر مردمو صاحب نشو

باور کنید قدیمی و جدید بودن ملاک برتری و بدتری نیست 

دست بردارید ازین نژاد بازی ها 

اول ایرانی هستیم و مهم اینه 

با هر نژاد کرد و ارمنی و لر و .. ای

این تاپیک ها فقط تفرقه اندازه...

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یه قوم پراز عقده دیده شدن ...اصلا کورد و ترک فارس همشون از نژاد شما سرچشمه گرفته ...حالا برو نقلتو ب ...

شما چرا سوختید گلم؟

کسی جسارتی کرده بهتون؟؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

ما لرها ب گذشتمون میتونیم افتخار کنیم ولی ب حالمون نه،واقع بین باشیم!البته کاری ب لرای بختیاری ندارم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شیراز لر نیستن چی میگی تو شما کل ایرن ۸ میلیون ۶ درصد ایران فارس ها ۶۵ درصد ایرانن دروغ نگو من شیراز ...

شیراز لر نداره؟😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

درست حرف بزن میپری وسط الان کاملا مشخص اصالتتون

بگو میسوزم حرصم میگیره چرا حاشیه میری گل؟ 

نسوز. حقایق قابل انکار نیستن 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
خب به ما چه که تو افتخار میکتی به قومت ما هم به اول به ایرانی بودن بعد فارس بودنم افتخار میکنم فارس ...

آریوبرزن لر بوده

حالا فهمیدی افتخار چرا؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
شیراز لر نیستن چی میگی تو شما کل ایرن ۸ میلیون ۶ درصد ایران فارس ها ۶۵ درصد ایرانن دروغ نگو من شیراز ...

شیراز همه لر نیستن ولی خدایی خیلی لر داره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
بگو میسوزم حرصم میگیره چرا حاشیه میری گل؟ نسوز. حقایق قابل انکار نیستن

کدوم حقایق ؟؟ دلت خوشه

حالا انگار کین 

ول کن بابا هی ما نیاکان داشتیم سوختن چی ؟؟ اخه 

اره کسانیکه از خودشون چیزی ندارن هی میگن ما گذشته ال بودیم و بل بودیم 

برو خدا روزیت رو جای دیگه بده بشین تو آب سرد