2777
2789
عنوان

جالبه بدونین که لرها و کردها

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه قوم پراز عقده دیده شدن ...اصلا کورد و ترک فارس همشون از نژاد شما سرچشمه گرفته ...حالا برو نقلتو بخور

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

چی گفتیم عزیزم؟ آخر پیامم رو‌خوندی نوشتم زنده‌باد همه اقوام ایرانی؟افتخار میکنم به نیاکانم لباسم و ا ...

خب به ما چه که تو افتخار میکتی به قومت ما هم به اول به ایرانی بودن بعد فارس بودنم افتخار میکنم فارس ها از کوروش بزرگ آریو برزن شاعرهای فارسی زیاد داریم که بخوایم بگیم سرت درد میگیره 

تو اول سوادتو ببر بالا بعد بالای ممبر بشین ، لذا پولتو ندادن؟

تو دیگ چقدر بی تربیتی!!!من خودم لرم و کردستانم دنیا اومدم 

ولی تا حالا ندیدم کسی بگ لور ب لر!!!

احتمالا خودت پولی بودی بقیه رو هم مثل خودت میبینی 

@niniyar_5    

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چون قدمت اقوام لر و کرد و... از اصفهان و شیراز بیشتره عزیزمواسه اینه.

اگه بخوای حساب کنی مادها قبل از اینا بودن هرروز باید تاپیک بزنن ؟؟

الان ببین مردم شهرشون چطوری هستن ؟؟ من منظورم با لر ها کاری ندارم 

منظورش این نیست که از آریایی ها قدیمی ترنمنظورش اینه قدیمی ترین قوم های آریایی لر و کردن عزیزم

خب منم همینو پرسبدم 

گفتم منظورت لینه لرها از بقیه قدیمی ترن ؟ 

جالب بود در هرحال من نمیدونستم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
والا لر ها رو نمی‌دونم ولی اینا که میگی مال قدیم بوده عزیزم همه ایران تمدن داره نمی‌دونم چرا شیرازی ...

چون شیراز خودش داره به دست لرها میچرخه

و اینکه اکثریت به اصلاح شهری یا فارسها نمیدونن هفتمین پدربزرگشون کیه ولی اونایی که ب اقوام مشخصی منسوب هستن خیلی به ریشه و اصالت و پوشش و نیاکان و وطنشون بها میدن.

اگر دقت کنی هر قسمت از لباسِ اقوام مختلف، ریشه در یه برگ تاریخ داره.

ولی لباسهای رسمی بقیه مردم با هر حکومت یه تغییری داشته.

تفاوت اینجاهاست‌.

هرجا هم دفاع از کشور بوده، اقوام محلی ایران در دفاع پیشتاز بودن.

علیمردان خان لرها

صولت خان ترکها

عربها و..

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
والا لر ها رو نمی‌دونم ولی اینا که میگی مال قدیم بوده عزیزم همه ایران تمدن داره نمی‌دونم چرا شیرازی ...

چون فارس ها فقط به ایرانی بودنشون افتخار میکنن اینا به قومیتشون هرکدومم پرچم جدا دارن برا خودشون

اگه بخوای حساب کنی مادها قبل از اینا بودن هرروز باید تاپیک بزنن ؟؟الان ببین مردم شهرشون چطوری هستن ؟ ...

عزیزم تو چته میسوزی؟ دوست داره تاپیک بزنه چه ضرری بهت وارد کرده؟ 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
به نظر من چیزی که آدم خودش انتخاب نکرده و نقشی توش نداشته افتخار ندارهمثل افتخار به رنگ پوست و نژاد ...

افتخار به دست آوردهاست.

ما هم به دستاوردهای نیاکان خوشنام‌مون افتخار میکنیم عزیزم.

شمام به داشته‌هاتون مفتخر باشید نه از شادی بقیه ناراحت شید

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.