2777
2789
عنوان

ببینین خوب گفتم به شوهرم📷بیایین اسکرین شاتشو بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 83 پست
بخاطر یه موضوعی که تو تاپیک قبل گفتم جمعه بحثمون شد با هم آشتی کردیم بعد روز زن بهم پول داد بعد شبش ...

اگه قراره ناراحت بشی یکبار ناراحت شو ولی درستو حسابی..برا ی موضوع ک صدبار ناراحت نمیشن..خودت اخرسر خسته میشی..وقتی اشتی کردی یعنی دیگع باید فراموش کنی..اون پیش خودش فک کرده حتما برا پولی ک داده اشتی کردی خرت ک از پل گذشته باز ادااصول میای..مردا روحیات ما زنارو نمیتونن درک کنن ک بد برداشت میکنن

نه اونقد قربون صدقش برو که هوا برش داره

نه اونقد خشک باش که حسش از بین بره

شما زیادی قدردانی کردی

اشتباه دیگتم این بوده که با وجود ناراحتی قربون صدقش رفتی و بعدش نتونستی ناراحتی تو کنترل کنی حتی اگه کادوام داده بود نیاز نبود اونقد تشکر کنی یکم سرد تر برخورد میکردی هم تشکر کرده بودی هم ناراحتی تو ابراز کرده بودی

یه مدت به بابات بکو بیاد دنبالت یا با اسنپ برو فقط وقتی خودش گفت میام دنبالت اجازه بده بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نوشتم ک چی بنویسیالان دقیقا زمانیه ک فهمیده حرفاش اشتباه بودهتو هم بنویس با ناز ک من انتظار سنیدن ...

اره درست میگین الان میرم بهش میگم من اصلا توقع نداشتم این حرفارو بهم بزنی 

میشه دیگه چت نکنی؟الان ناراحتی هرچی میرسی مینویسی..در جوابش یا بگو باشه یااصلا چیزی نگو ک کش پیدا نکنه بحثتون

جان پیام منو گرففتی؟؟

تاکید من روی اینه ک بهش بفهمونی ک ارزش اون خیلییی برات زیاده و حرفاش برات مهمه

یعنی یه پوئن هم به اون بدی

ک ناخوداگاه مواظب حرفاش با تو باشه

تاکید رو اینه ک من از تو ووو انتظار همچین حرفای تلخی رو ندارم..

به نظرم بگو حرفات واقعا غیر محترمانه بود از این به بعد هم کاری کرد بگو مرسی تموم شد رفت زیاد ذوق نکن

دیروز که منو رسوند هیچی بهش نگفتم 

حتی همون مرسی هم نگفتم 

قلبت وقتایی که ناراحت بودم بازم تشکر میکردم ازش دیروز نکردم 

حالا باز قدر شوهرتو بدونشوار من بود این حرفا میزدم با بابام چپ میشد از حسادت😂

همینم چون از بابام یه چند باری خوب گفتم هی میخواد کارای بابامو بی ارزش کنه ولی عمرا اگه بذارم 

خودش می‌دونه بابام چقد دوسم داره و برام هر کاری میکنه

خودش می‌دونه اگه نیاد بابام هر کاری داشته باشه می‌ذاره زمین میاد دنبالم دیروز هر چی بهش گفتم بابام م ...

جوابش حالا خوب بود به نظرم متوجه شده بود که اشتباه کرده

من باشم چیزی نمیگم دیگه تا یکم نازمو بکشه 

همینم چون از بابام یه چند باری خوب گفتم هی میخواد کارای بابامو بی ارزش کنه ولی عمرا اگه بذارم خودش م ...

عزیزم دیگه نفر اول زندگی شما همسرته، اتفاقا اینو بفهمه و درک کنه به نفع خودتم میشه

ب لج و لجبازی و مقایسه نکشون ماجرا رو دوست گلم

همینم چون از بابام یه چند باری خوب گفتم هی میخواد کارای بابامو بی ارزش کنه ولی عمرا اگه بذارم خودش م ...

این شوهرا هنوز نفهمیدن خودشونو بکشنم جای بابا رو نمیگیرن😒😂

اشتباه میکنید که زیاد تشکر میکنیم من همیشه دو قورت و نیم باقیه مگه چی بشه تشکر کنم ولی شوهرم بی نهای ...

افرین به شما 

دقیقاااا همین کارو میکنم 

وقتایی که خوشحالم میکنه اصلا دست خودم نیست هی تشکر میکنم هی ذوق میکنم واقعا حالا که نگاه میکنم حقم داشته انقد پرو بشه تقصیر خودم بوده 

از حالا خیلییی کمتر میکنم تشکر کردنامو

عزیزم لطفا بیشتر کن شناختتو فردا بری زیر یه سقف بخواد سر یه لوبیا و نخودم سرت منت بذاره زندگی برات ج ...

درست میگی 

تقصیر خودم بوده که اینطور شده از حالا کمتر تشکر میکنم تا بدونه وظیفشه